Baby jeden den mala zaspi o5 min dalsi den uspavam aj 3 hodiny kde je problem? Vsetko jej vadi ani na rukach ani kociar ani nic. Na dalsi den zaspi ako keby sa nechumelilo. Uspavam v rovnakom case
Neviem koľko má bábätko ale my sme nášho malého uspavali aj 2-3 hodiny ako dvojmesačného a do toho plač. Našťastie to je už lepšie 🙈
@ivangeline ma 3m anoc prespi celu
Aj u nas to bolo vzdy o nahode. Nejaka predvidatelbost v spankoch bola az tak okolo 8m.
možno mu nevyhovuje vždy rovnaký čas. U nás by to napr, neprešlo. Mne pomohlo naučiť sa sledovať signály keď už bol unavený a zhruba aj čas ako dlho je hore, už som vedela v danom období koľko vydrží byť hore a pod. a jasné ak mu je nepohodlne a pod, tak nezaspí. Jaj a v tak nízkom veku jeho spánok závisel aj od môjho rozpoloženia t,j, keď som bola kľudná malý to akoby vycítil a lahšie zaspal
Naša má 10m a momentálne je uspavanie obrovský boj. Včera sme uspavali viac ako dve hodiny, do toho sa začala v noci budiť aj 5x. Pripisujem to zubom, no citim sa ako zombie. Ešte dva-tri noci takéto a začnem padať na hubu. 🙈
@7lenka11 och tak sme dve nasa este zubky nema neviem co bude potom☹️
Ze prespi celu noc…. Moje 3deti celu noc prespali az ked mali 2roky…
Kazdopadne… kazdy den je iny. Kazdy den ma ine podnety.
Predpokladam ze ju neucis na cas-resp kazdy den ti spi presne tak isto? Moji napr tu spal 20min. Tu hodinu. A teda po hodine ho uspat bolo nerealne. Kazdopadne som len pozorovala deti kedy su uz unavene a spat.
I ked pravda ze moji boli nespavci. A uz ked isli spat tak spali 🙂 napr moj prvy spal 40min denne. To bol ozaj extrem.
@maryetta nie neuciˇ ju na hodinu ani ju nasilu nenechasm bdelu
Kazdopadne zavidim tu prespatu noc. A ono kazde obdobie je ine.
Ja som napr dceru vyse roka uspavala na rukach. To bol extrem ale inac by nespala asi ani tolko.
A zase najmensi ak nezaspal na prsniku tak som ho polozila a spal. To ozaj dva rozdielne pripady. Na kazde dieta plati nieco ine.
Mozno jeden den je pokojnejsie. Druhy den nejaky podnet alebo brusko.
Nepises,kolko ma babo. A ci noci su rovnake..to vie pozmenit den. Tiez prikrmy vzdy nesadnu. Grg a prd. Zuby. Vela podnetov. Malo podnetov...a bla bla..podla citlivosti /povahy dietata. Niektore su rezimove,ine menej. Mam rozne kusy doma.:D