Dieťa nespí, keď mu vyberiem z úst fľašu

mariaspi1988
4. nov 2024

Ahojte maminky, idem si sem po radu ak niektora z Vas toto tiez riesila. Nase tyzdnove babo uz druhy den po tom ako vypije mlieko z flase, cuca flasu dalej. Ked mu ju zoberiem strasny krik a pästicka v puse. Ked mu dam dalsie mlieko, s tym, ze mu bolo asi malo, uz ho nevypije, potrebuje len cucat tu flasu. Prosim Vas, nemate s tym niekto skusenost, pripadne co ste robili?
Vdaka

veronikaszabova
4. nov 2024

@mariaspi1988 daj mu dudlik

zdenkak87
4. nov 2024

Nasa takto zaspavala len s flasou v ustach, cumel odmietala. Bola som nanervy lebo ked pohla hlavou flasa vypadla a hned plac. Ked sme konecne neucili na cumel bol klud.

mariaspi1988
autor
4. nov 2024

@veronikaszabova dudlik vypluva a zmervoznuje sa. Dnes pojdem kupit taky tvsar ako je flasa, mame tie MAM cumle, ale zjavne mu to nevyhovuje.

mariaspi1988
autor
4. nov 2024

@zdenkak87 to iste u nas

zdenkak87
4. nov 2024

@mariaspi1988 my sme mali nakupenych asi 6 cumlov, vsetky vypluvala. Ako posledny som kupila gulaty bibs, tomu som sa chcela vyhnut. A prave ten slecna ako jediny tolerovala 🤦‍♀️🤦‍♀️ ale asi po 2 mesiacoch ked uz bola s cumlom uplne v pohode sme vymenili za avent a bez problemov ma ten. My sme uz tak zle boli na tom ze aj do kocika sme brali flasu lebo inak nespala.

mariaspi1988
autor
4. nov 2024

@zdenkak87 bibs som objednala uz aj ja, pridu mi zajtra, dnes skocim do lekarne ci nahodou nemaju aj tam. Super, ze vam to pomohlo.

zdenkak87
4. nov 2024

@mariaspi1988 no najlahsie si na nich zvykala v kociku lebo spolu s pohybom tak lahsie zaspala. A potom uz tolerovala aj doma. Ale bol to boj. Starsi nemal problem, hned prvy cumel co dostal tak s nim bol ok 😁