Dieťa je najkrajšie vtedy, keď spí

29. aug 2024

Cim to je, ze dieta je najkrajsie ked spi? Ja sa na to moje dieta neviem vynadovat ake je krasne, ked spi. Samozrejme, aj ked je hore je pre mna najkrajsie na svete. Nuz ale v tom spanku je este krajsie.

rozculena
29. aug 2024

keď spí,ani jesť nepýta 😉

petronellla87
29. aug 2024

Moja 1,5 ročná momentálne v puberte alebo období vzdoru je totálne najkrajšia keď spí 🤣🤣🤣

ivik4
29. aug 2024

Lebo je bozske ticho

jazula
29. aug 2024

Lebo (3r) neodvráva, neuteká, nevymýšľa a konečne je chvíľku aj ticho 😆. A hlavne viem, že ten spánok ešte fakt potrebuje a najmä denné uspávanie je boj, tak sa potom kochám úspechom a že ako jej po spánku bude dobre 🙂.

minenkak
29. aug 2024

Vôbec nie je tvoje dieťa pekné,som ho videla a ako starý dedko

majlo1234
29. aug 2024

Najkrajsie nie, ale najlepsie urcite😂

marianarem
29. aug 2024

Toto je klasicka materska skusenost 🙂 Ja som u maleho, ked bol este babatko, videla tvrdy spanok prave podla toho, ze velmi opeknel 🙂
Teraz v 4 rokoch to uz nie je az taky rozdiel, ale aj tak najviac citim, ako ho mam velmi rada, prave ked spi. Myslim, ze to je aj tym, ze vtedy sa mi do toho nic ine nepletie - nemusim byt v strehu, riesit rozne vzdory a vymysly, rozmyslat, co bude jest a podobne.

silvike
29. aug 2024

Ano, potvrdzujem aj u mna to tak je. Fakt su tie deti take nadherne ked spinkaju, fakt uzasne stvorenia. No nemiluj ich 🙂 A potom sa zobudia a uz to zacina... :/

vkatush
29. aug 2024

@petronellla87 tiež vravím, že môj 1.5 ročný má pubertu okorenenú vzdorom a je najúžasnejší, keď spí 😂

petronellla87
30. aug 2024

@vkatush 🤣🤣🤣 tak vidím ze to je všade podobné