Ahojte baby. Nepatrím medzi tie ktoré za každú cenu potrebujú dieťa pred všetkým chrániť. Ja skôr nie som za to. Ale opýtam sa ..10.mesacny syn spinká pod oknom. Je leto a keď je noc bez vetra ale fakt tepla noc ako teraz bývajú noci,nechávate im otvorenú aspoň ventilačku? Nemám sa strachovať že bude mať prievan na chrbatiku? Dikesko
my vetrame cely rok, mikrovetranie u nas funguje aj v zime a maly spal po narodeni pod oknom, od narodenia tak robime a nikdy sme nemali najmensi problem 🤷♀️ dokonca klop klop az zazracne nebyva chory
My mame okna dokoran v noci a este ventilator ide asi 24hod teraz. Deti nikdy nemali problem a to su vacsinu noci odokryte. Zakryjem a v tom momente sa otocia a uz je prikryvka pod nimi, aj v zime 🤷🏻♀️
Mame okno dokorán, pri ventilácke by sme sa uvarili zaživa
Však je horúco, prospeje to tebe aj dieťaťu. Však je leto
@sonda777 Raz som mala manzelsku postel pod oknom. A nikdy viac. Kym mne tahalo na krize, tak muz sa cudoval o com stale hovorim ved jemu je horuco. Raz som spala na jeho polovici ( dalej od okna). A bol to obrovsky rozdiel. Nan absolutne netahalo. Skusil on spat na mojej polovici a dal mi za pravdu, ze pod oknom ozaj taha. Viac sme postel pod oknom nemali a nemaju ju ani deti.
Ženy a nemáte strach,že dieťa sa v noci prebudí a vypadne cez okno, ktoré máte dokorán.?lebo aj my máme dokorán.
sme v dome a vždy keď idem večer spať , tak si pomyslím príhody o rôznych zlodejoch, čo vošli cez okná.ale aj tak spíme s oknami dokorán, lebo by sme sa uvarili..ale myšlienky idú.aj vám?
Syn spi s ventilackou ale nie je priamo pod oknom.
Ja mavam 90% otvorene okna a aj syn od narodenia ked spime. Celorocne.
V noci všetky okná dokorán plus naplno idúce stropné ventilátory a v spálni a detskej ešte plus ventilátory.Ale okná všade dokorán
Môj synak spi pod oknom a jasne ze je cele dokorán cez leto, keď som dala vetračku tak bol mrzuty musela som otvoriť okno a bol kľud. Aj cez zimu veľakrát mam mikrovetranie otcorene až kým nejdem spať 😃
@sonda777 máme okno dokorán, všetky okná máme vlastne v noci dokorán, ešte aj dvere mám pootvorené aby bol aspoň trošku prievan. Ale keď bolo normálne a nie horúčavy tak normálne ventilačka a zatvorené dvere na izbe. Ak sa mi zdalo chladnejšie tak mikrovetranie. Nemáme ale posteľ hneď pod oknom. Ale si myslím že čerstvý vzduch nemôže ublížiť
@svokrinjazykmonika ďakujem kočky že ste tu nemali primitívne pripomienky. Zlaté ste všetkým dikesko ešte raz
@pe_mi Na toto aj ja myslim. Ked deti zaspia, tak maju este dokoran a robi sa prievan. Tie prve 2 hodiny maju tvrdy spanok. Ked idem spat, tak uz davam na vetracku. Balkon mavame dokoran v noci a zvyknem davat stolicku pred sietku, nech by bol rachot, ak by sa nahodou vybralo niektore dieta na potulky. Nie som ustrachana mama, ale pred tymto mam respekt.
Dcérka spala do cca 7m v postieľke pod oknom. V lete bolo okno občas na vetračku, ale dvere na spálni zatvorené - ja som citlivá na prievan, hneď ma hlava bolí, takže prievan doma vo všeobecnosti nerobím. Od tých cca 7m spí so mnou na manželskej posteli, máme teraz okno dokorán. Ona spí ďalej od okna. Keď bude mať raz vlastnú izbu, bude okno na vetračku alebo zaistené poistkami (ak nájdem také, ktorým budem veriť 😅).
Dcera narodena v juli, od prveho dna ako sme prisli domov sme spali pri otvorenom okne, aj potom v zime. Trraz uz ma 20 rokov a doma ani jednu noc nespala pri zatvorenom okne. Spime pri otvorenom ci je vonku + 30 alebo - 10
@sonda777 pardon ešte teda spomeniem že nie spálňa nie je zatvorená. V celom byte sú otvorené všetky okná a balkón so sieťkou a spálňa kde spinká je otvorená dokorán