Denný spánok bábätka v postieľke

vazka1
4. dec 2023

Ahojte, ako ste naucili babatko spinkat cez den v postielke? Moji chlapci maju este 2 denne spanky a cez den chcu spat iba na prechadzke v kociku. Vecer zaspia bez problemov postielke.

mikitilik29
4. dec 2023

@vazka1 my sme na tom rovnako. Plánujem dcéru dávať spať do postieľky na denný spánok keď prejde na jeden. Nebudem sa zbytočne trápiť dva krát do dňa 😃 len my bývame v dome tak je to jednoduchšie, nemusím sa s ňou prechádzať ale len uspim a odstavíme kocik🤷

jj298
4. dec 2023

@vazka1 proste som ho dala do postielky a nebolo na vyber. Zaspavanie sa zlepsilo ked som kupila zatemnovacie zavesy. Proste polozim do postielky a spievam hladkam alebo necham tak ako kedy. Niekedy trvalo uspavanie aj 3/4 hodinu ale vzdy zaspal.

ivangeline
5. dec 2023

Tak ze nikdy nespali von v kociari. Bud naucis na jedno alebo druhe. Prip. musis pravidelne akosi striedat? Ozaj malokt dieta je take flexibilne,e kde hodis,tam spi. ;D A hl,su obdobia a obdobia..

lucia13022023
5. dec 2023

Ako uspavas doma? Mne syn 9m zaspí aj v kočíku aj v postieľke. Tiež ma 2 spánky, jeden v kočíku nech je na vzduchu a druhy doma v postieľke. Od malička som ho dávala aj tam aj tam, vždy mal jeden a keď bol menší aj 2 spánky vonku.
Ale musel mať podmienky aj v kočíku aj doma aby zaspal 🤣 musí mať tmu, doma máme zatemnovacie závesy od malička, ma tmu v izbe a nie, nemá problém rozoznať deň a noc. A aj v kočíku musí mať tmu.

zorkahorka
5. dec 2023

Prislo to samo. Mal cez 2 roky 😃 ale mne to nevadilo, aspon bol v kociku na cerstvom vzduchu

nikdenikto
5. dec 2023

Obe deti som či na deň alebo na noc položila do postieľky a odišla. Samozrejme neplakali. Proste rituál, zastrieť, pustiť biely šum, dudel, mojkac a hneď dieta spi. Niekedy to nie je hneď ale trosku si bľaboce, niekedy nachvilku sadne….ale ja tam nejdem. Nakoniec si vždy ľahne a spi.

vazka1
autor
5. dec 2023

@mikitilik29 to je veru velka vyhoda 👍 my 2x denne kocikovanie co by mi az tak nevadilo, skor je problem v tom ze uz behaju (zatial len po byte) no uz by mali ist von a nejako to neviem cele sklbit s tymi spankami..

vazka1
autor
5. dec 2023

@nikdenikto vecer je to v pohode, polozim do postielke, zaspievam, ked treba pohladkam a zaspia. Ale cez den ani nahodou, rev az sa steny trasu

vazka1
autor
5. dec 2023

@jj298 aj my mame zavesy ale nepomaha to. Od narodenia si do cez den davala spat do postielky alebo si ho az neskor na to naucila?

vazka1
autor
5. dec 2023

@ivangeline no ved to, moji vobec nie su ukazkovi spaci. Ked boli malicki, tak vobec nechceli cez den spavat, preto sme zacali kocikovat, lebo tam zaspali. Teraz mame presny rezim a ako tak to cele funguje, az na rozne tie obdobia..

jj298
5. dec 2023

@vazka1 od narodenia. Davala som si pozor aby som neucila na “nespravne veci”. Ziadne ruky, fitlopta, iba kocar. Bolo by lahsie ho ucicikat pri sebe v posteli alebo na rukach ale to by sa mi vsetko vratilo.

ivangeline
5. dec 2023

@vazka1 Tak bud fakt rada,ze to funguje a vydrz troska este. ;)

vazka1
autor
7. dec 2023

@lucia13022023 ja mam tiez zatemnovacie zavesy ale ani to nepomaha na denny spanok v postielke. Snazila som sa aplikovat rutinu, ktoru mame vecer pred spanim no bez uspachu. Vecer nie je problem, spravime rutinu, ulozim do postielky a ak treba hladkam.

vazka1
autor
7. dec 2023

@zorkahorka zrazu zacal uplne odmietat spanok v kociku ci?

vazka1
autor
7. dec 2023

@nikdenikto a ako si ich na to naucila?

nikdenikto
7. dec 2023

@vazka1 nijako som neučila. Už pri prvom synovi som to tak robila hneď po príchode z pôrodnice. Skrátka to fungovalo a teraz pri dcérke tiež. Asi šťastie 😅

terry658
7. dec 2023

@vazka1 môj zas len doma spí dobre. V koči pospi 20 minút a je hore. Ale odmala som ho dávala do postieľky

zorkahorka
7. dec 2023

@vazka1 nie, raz sme si s nim lahli do postele a on zaspal. A odvtedy uz nemal problem