Ahojte, ako ste naucili babatko spinkat cez den v postielke? Moji chlapci maju este 2 denne spanky a cez den chcu spat iba na prechadzke v kociku. Vecer zaspia bez problemov postielke.
Tak ze nikdy nespali von v kociari. Bud naucis na jedno alebo druhe. Prip. musis pravidelne akosi striedat? Ozaj malokt dieta je take flexibilne,e kde hodis,tam spi. ;D A hl,su obdobia a obdobia..
Ako uspavas doma? Mne syn 9m zaspí aj v kočíku aj v postieľke. Tiež ma 2 spánky, jeden v kočíku nech je na vzduchu a druhy doma v postieľke. Od malička som ho dávala aj tam aj tam, vždy mal jeden a keď bol menší aj 2 spánky vonku.
Ale musel mať podmienky aj v kočíku aj doma aby zaspal 🤣 musí mať tmu, doma máme zatemnovacie závesy od malička, ma tmu v izbe a nie, nemá problém rozoznať deň a noc. A aj v kočíku musí mať tmu.
Prislo to samo. Mal cez 2 roky 😃 ale mne to nevadilo, aspon bol v kociku na cerstvom vzduchu
Obe deti som či na deň alebo na noc položila do postieľky a odišla. Samozrejme neplakali. Proste rituál, zastrieť, pustiť biely šum, dudel, mojkac a hneď dieta spi. Niekedy to nie je hneď ale trosku si bľaboce, niekedy nachvilku sadne….ale ja tam nejdem. Nakoniec si vždy ľahne a spi.
@mikitilik29 to je veru velka vyhoda 👍 my 2x denne kocikovanie co by mi az tak nevadilo, skor je problem v tom ze uz behaju (zatial len po byte) no uz by mali ist von a nejako to neviem cele sklbit s tymi spankami..
@nikdenikto vecer je to v pohode, polozim do postielke, zaspievam, ked treba pohladkam a zaspia. Ale cez den ani nahodou, rev az sa steny trasu
@ivangeline no ved to, moji vobec nie su ukazkovi spaci. Ked boli malicki, tak vobec nechceli cez den spavat, preto sme zacali kocikovat, lebo tam zaspali. Teraz mame presny rezim a ako tak to cele funguje, az na rozne tie obdobia..
@vazka1 Tak bud fakt rada,ze to funguje a vydrz troska este. ;)
@lucia13022023 ja mam tiez zatemnovacie zavesy ale ani to nepomaha na denny spanok v postielke. Snazila som sa aplikovat rutinu, ktoru mame vecer pred spanim no bez uspachu. Vecer nie je problem, spravime rutinu, ulozim do postielky a ak treba hladkam.
@zorkahorka zrazu zacal uplne odmietat spanok v kociku ci?
@nikdenikto a ako si ich na to naucila?
@vazka1 nijako som neučila. Už pri prvom synovi som to tak robila hneď po príchode z pôrodnice. Skrátka to fungovalo a teraz pri dcérke tiež. Asi šťastie 😅
@vazka1 nie, raz sme si s nim lahli do postele a on zaspal. A odvtedy uz nemal problem
@vazka1 my sme na tom rovnako. Plánujem dcéru dávať spať do postieľky na denný spánok keď prejde na jeden. Nebudem sa zbytočne trápiť dva krát do dňa 😃 len my bývame v dome tak je to jednoduchšie, nemusím sa s ňou prechádzať ale len uspim a odstavíme kocik🤷