Denné spánky u mesačného dieťatka

4. jan 2025

Citala som podobne temy, ale spytam sa aj ja sama🙂 uz mame doma 4 rocnu dcerku a neviem fungovat kedze maly nechce cez den spat. Skusam na rukach, na fit lopte, vnutri v kociku, na balkone, v postielke, vedla mna v posteli a proste nespi. Ked aj zaspi tak za par minut otvori oci. Vonku v kocari v pohybe zaspi hned a aj na 2-3 hodiny, co by problem nebol, ale kedze mam dceru nemozem si kazdy den dovolit chodit von. Je mozne, aby tak malo spal? Som druhorodicka a citim sa neschopna, lebo neviem prist na to ako ho uspat. Sledujem bdele okna a ani to nevychadza, ani po pol hodine, ani po hodine…

pribinak
4. jan 2025

Ja nerozumiem prečo s ním nemôžeš chodiť každý sen von….dcerka nechodí každý deň von?

autor
4. jan 2025

@pribinak myslela som tak, ze napriklad bude dcera chora a budem musiet byt s nimi doma

danielinda
4. jan 2025

Moj maly tiez takto spal/nespal. Dlhsie len v kociku, alebo nosici. Teda ked som nemohla ist von, tak som ho aj doma mala v nosici a spal.

autor
4. jan 2025

@danielinda aj nosic som skusala, zaspal na 10 minut.

any3108
4. jan 2025

A kočík musi byť v pohybe? Napr môj 5mes od 3mes spí cez deň len v kočíku ale staci ho povoziť 10min v chodbe a zaspí a potom zas keď sa prebúdza tak ho povozim 10.min a spoji si spánkové cykly
Ale zase mesačne bábo je malé, to aj moji synovia mali problém so spánkom,.po 15min sa budili a bol problém ich uspať znovu