Ahojte mamičky. Len pre inšpiráciu akú máte cez deň predspankovú rutinu u cca 1 - 2 ročných detí? A kde vám cez deň spinkajú? 🙂
mam 19 mesacnu, zje polievku, sama vylezie do kocika, zapnem ju, odparkujem na terase a koma. ak sa predtym dostatocne vybehala, tak do par minut je tuha, ak su taketo dazdive dni, ze sa neda byt vonku a nie je vybehanim unavena, tak zaspavanie trva trochu dlhsie. spava 3-3.5hodiny. niekedy cely spanok potiahne v kociku, niekedy sa zobudi, prenesiem ju do postielky a spi dalej.
Ak niesu v jasliach, tak napapat, umyt ruky a tvaricku, postielka a zavriem ich v ich izbe s psami. Spia vsetci naraz.
My sme vacsinou vonku, prideme dnu, nieco si dzobne, napr banan, kolac, jogurt (akoze desiata, obeduje ked sa zobudi kedze varim kym spi), prebalime a ideme do postele vacsinou okolo 12-12:30, snazim sa dodrziavat cas, zaspi pri kojeni, tesne pred odkvacnutim vymeni prso za dudu a spinka..
Spi tak 1-1,5 hodiny (skoro mi oci vypadli ked citam ze ine deti spia 2,5 😱😂)
Má 21 mesiacov
@fefka ja tiež tíško závidím, ze 2,5 hodiny, najmenšia je hore väčšinou do hodiny, max 1,5 potiahne, keď je riadne vybehana a to ma 17 mesiacov a 3 ročný to isté, lenže ten zaspáva tak dlho, kým mala spi, takže ja neurobím nič, kým sa u nás spi
@mimi3008 áno na denný spánok 🙂
@matkahelka zlatá, že sama vylezie do kočíka 🙂
@rebrambora to je milé 🙂
@fefka u nás 16 mesiacov a je to ako kedy niekedy hodinka, niekedy 😀
Ďakujem za odpovede 🙂
Myslis na denny spanok? Mam takmer 22 mesacneho. Doobeda sme von, ked je teplo, tak vacsinou este na dvore zjeme polievku, ideme dnu, umyjeme ruky, dame, resp. vymenime plienku a ideme spat. Uspi sa kojenim, spi v manzelskej posteli. Spava 2-2,5 hod.