Denná predspánková rutina

9. aug 2023

Ahojte mamičky. Len pre inšpiráciu akú máte cez deň predspankovú rutinu u cca 1 - 2 ročných detí? A kde vám cez deň spinkajú? 🙂

mimi3008
9. aug 2023

Myslis na denny spanok? Mam takmer 22 mesacneho. Doobeda sme von, ked je teplo, tak vacsinou este na dvore zjeme polievku, ideme dnu, umyjeme ruky, dame, resp. vymenime plienku a ideme spat. Uspi sa kojenim, spi v manzelskej posteli. Spava 2-2,5 hod.

matkahelka
9. aug 2023

mam 19 mesacnu, zje polievku, sama vylezie do kocika, zapnem ju, odparkujem na terase a koma. ak sa predtym dostatocne vybehala, tak do par minut je tuha, ak su taketo dazdive dni, ze sa neda byt vonku a nie je vybehanim unavena, tak zaspavanie trva trochu dlhsie. spava 3-3.5hodiny. niekedy cely spanok potiahne v kociku, niekedy sa zobudi, prenesiem ju do postielky a spi dalej.

rebrambora
9. aug 2023

Ak niesu v jasliach, tak napapat, umyt ruky a tvaricku, postielka a zavriem ich v ich izbe s psami. Spia vsetci naraz.

fefka
9. aug 2023

My sme vacsinou vonku, prideme dnu, nieco si dzobne, napr banan, kolac, jogurt (akoze desiata, obeduje ked sa zobudi kedze varim kym spi), prebalime a ideme do postele vacsinou okolo 12-12:30, snazim sa dodrziavat cas, zaspi pri kojeni, tesne pred odkvacnutim vymeni prso za dudu a spinka..
Spi tak 1-1,5 hodiny (skoro mi oci vypadli ked citam ze ine deti spia 2,5 😱😂)
Má 21 mesiacov

mamusa123456789
9. aug 2023

@fefka ja tiež tíško závidím, ze 2,5 hodiny, najmenšia je hore väčšinou do hodiny, max 1,5 potiahne, keď je riadne vybehana a to ma 17 mesiacov a 3 ročný to isté, lenže ten zaspáva tak dlho, kým mala spi, takže ja neurobím nič, kým sa u nás spi

4stanka4
9. aug 2023

@fefka moja keď mala cca rok a pol spavala 1h20min budík som si podľa nej mohla nastaviť 😀 o 2 týždne ma 3 roky a schrupne si aj 3 hodiny a to ju musím budiť (vstáva pred 8, o 12 je v posteli a večer o 20:30 ide spať)

autor
9. aug 2023

@mimi3008 áno na denný spánok 🙂
@matkahelka zlatá, že sama vylezie do kočíka 🙂
@rebrambora to je milé 🙂
@fefka u nás 16 mesiacov a je to ako kedy niekedy hodinka, niekedy 😀

Ďakujem za odpovede 🙂