Dcérka sa stále budí

12. dec 2023

Zeny mam 4mesacnu dcerku kazdy den v rovnaky cas ju uspavame. No co platilo vcera dnes uz nie. Raz zaspi na rukach raz douspavam v kociku. Tato plejada trva aj 2 hodiny . Ja nepoznam co je to kolisat dieta a ono zaspi. Neviem kde robime chybu plus posledne tri dni zaspi po pol hodine zvrieskne zaplace a zas uspavat od znova. Koliky nemame neviem ci by to bolo brusko alebo sen?

t1nusa
12. dec 2023

naša má lepšie a horšie dni - niekedy zaspí pri kojení, niekedy na rukách pri hojdaní, raz za čas sa stavalo, že sa budila zo sna s plačom, resp. spala a plakala - stačilo ju zobrať na ruky pohojdať a spala ďalej… odkedy jej idú zúbky (bude mať 7 mesiacov) tak sa to deje častejšie večer a kým poriadne zaspí trvá to dlhšie, ale teda pripisujem to hlavne tým zúbkom… ak si nie si istá alebo hľadáš pomoc, skús vyhľadať spankovu poradkyňu určite ti poradí čo skúsiť

andrejiik
12. dec 2023

Ja mam synceka, skoro 4mesacneho . A u nas je boj so spankom od narodenia. Ja mam pocit, ze uz som vsetko vyskusala aj tak to bez placu nejde. Do dvoch mesiacoch nezaspal cez den ani po hodinach uspavania. Teraz aspon zaspi uz nejako. Ale tiez pokojne uspavanie nepoznam 😅 A ked uz jeden den sa tesim , ze som prisla na nejaku fintu , dalsi den je uplne iny a som vhaji zas. Tie babatka sa menia kazdym dnom. Skus nrjak vydrzat a ono sa to potom zas zmeni. Ja v to verim . Co sa tyka toho placu , to sa mi tiez parkrat stalo, vsimla som si, ze je to po tom co bol strasne prestimulovany a preunaveny. Napr ked sme boli na navsteve. Vela ludi, vela podnetov a nechcel zaspat a reval. Tak potom uz aj ked zaspal, tak zaval plakat ako pisete este so zavretymi ockami. Tak sa snazim vyhybat takym veciam.

elizita
12. dec 2023

To sú také typy deti.. moje obe boli také, mohla by som sa aj na tisíc molekúl rozložiť a nepomohla som si .. švagriná mala deti že ich dala do postieľky, zavrela dvere a decko spalo aj 4 hodiny.. ešte aj ako predškoláci hádam..