Dcérka sa pri uspávaní hnevá

29. sep 2023

Prosim poradte

Dtale ked uspavam dcerlu 6 a pol 🌙 tak sa hneva. To je to ze dvihne nozky prekrizi ich puci sa do tvare place a ked jej dam hracku alebo moju ruku hoc conine strasne to puci na hrud alebo to chce dat do ust... alebo si stiska rucky k sebe . Je najedena , prebalena brusko ju nikdy neboli a robi to len pri uspavani. Nechapem preco to robi...

drake122
29. sep 2023

Lebo ju pravdepodobne vyrušuješ pri autostimulácii. Nechaj ju tak nech si robí čo chce a zisti, či aj tak vtedy plače alebo nie.

elenka.k
29. sep 2023

ako vieš, že ju bruško nikdy nebolí? A kaká pekne? a čo uška?
Ináč aj môj stále plakal, keď chcel spať. Pravidelne som ho hajkala, teraz keď nad tým premýšľam, by som to už nerobila, proste by som ho nechala keby chcel spať sám.

autor
29. sep 2023

@elenka.k lebo cez den zaspi v pohode v kociku ked sme vonku ale na noc ked ju uspavam tak len vtedy to robi... ano je kojena stale a kaka normalne
@drake122 ako uz som to tak parkrat spravila ale len plakala

elenka.k
29. sep 2023

áno v kočíku aj mne zaspával pekne - preto som sa naučila ho brať hore kočiar do domu a zaspávala som malého v ňom a prekladala do postieľky, potom v kresle, potom v sedačke - preto som vyššie napísala, že už by som to nerobila a nechala ho zaspať, kedy by chcel. Neviem skús sa s ňou chvíľku ešte pohrať, nechaj ju nech sa dobije a potom zaspať - aspoň ja by som to už takto robila teraz.
dcérku si pamätám, kde som ju dala sama mi zaspala, keď bola unavená a on nie a nie zaspať.

autor
29. sep 2023

@elenka.k no to by som mohla s tym hranim skusit 🤔