Je v poriadku ak 4 mesacne babo sa zobudza okolo 3tej 4tej a je cca hodinu a pol hore ? Alebo ja robim nieco zle ?
Aka je pricina ze nespinka ?
Prebudi sa, nakojim a ma otvorene očka natahuje sa atd....
Dakujem za rady skusenosti
Joj boze. 4 hodina rano... to je smrt. 😀 velmi vela deti ma zly spanok po 4 hodine rano.
Hladina melatoninu klesa a telo sa prirodzene zobudza. Je to normalne zdrave nastavenie ludskeho tela na striedanie sa dna a noci.
Mamicky si beru deti k sebe do postele a to niekedy pomoze tym detom zase zaspat, ale aj tak je ten ranny spanok uz velmi zly a casto sa budia. Niekedy je lepsie proste vstat a zacat normalne fungovat. Ja som chodila so synom spat na gauc do obyvacky. Neviem preco ale tam sme si vsdy obaja este zdriemli tak 1-3 hodinky po tom ako sa zobudil o 4:00 rano.
Ale ak je dieta kludne a spokojen lezi v posteli a len tak pozera okolo seba, ty dalej spi, alebo sa aspot tvar ze spis, mozno sa casom nauci ze este nie je cas vstavat.
A kedy chodi spat? Vzdy som maleho zobrala k sebe a lezali sme. Ziadne hranie ani rozptylovanie ze aby sa unavil a zaspal. Lezalo sa po tme.
Môže ísť o spánkovú regresiu. Je to prirodzené a po pár týždňoch sa spánok upraví. Aspoň u nás to tak bolo. 🙂
Nič zvláštne za tým nie je ..skrátka má bdele okno ..je hore ,hra sa .Nepíšeš ,že by plakalo ..tak čo riešime ? Že nespí ?