Dobrý deň. Moje 14 mesačné dieťa má už len 1 spánok, keďže odmietala už 2. Problém je v tom, že sa vždy zobudí po hodine a pol s plačom, takže je ešte unavená. Väčšinou sa mi ju podarí douspať, no niekedy nie ale viem, že jej to je málinko. Čím to môže byť, že sa zobudi po takom čase, alebo ako dosiahnuť aby spala dlhšie bez douspatia? Mate niekto skúsenosť?
@banalu no nič nové sa nenaučila, chodiť vie už 3 mesiace.. No a doobeda mi vôbec nechce spávať, skúšala som :/ ale vďaka za tip
Chapem, moja tiez "bojovala rano", ale kazdy den to bolo lepsie a lepsie.. na zaciatku sme len tak polehovali pol hodinu, nebolo to ze som luskla rano a spala. Nakoniec som ju musela budit po pol hodine co tak tuho odkvecla. Mala naozaj prisny rezim, ale krasne to zabralo.
Tak.moja presla na 1spanok okolo 11m a dieta staci hodinu a pol spat cez den ;) ked v 3r uplne zrusila spanok tak tiez bola prve tyzdne boli cirkusy kym sa nastavila bez spánku
My máme teraz tiež problém so spánkom, ale myslím si že je to kvôli tým horúčavám. Nespí dobre, prehadzuje sa a budí sa často
Regresia. Ja som malej vtedy vratila druhy spanok, 30 minutovy rano, lebo to bol des a hroza... mala striktny rezim asi mesiac a pol a neuveritelne to pomohlo. Dokonca zacala prespavat celu noc. Eventualne ten ranny spanok vypustila okolo 16 M myslim.