Ahojte maminky... Uz par dni sa stáva to, že malu ked dám späť tak sa do pol hodky preberie s veľkým plačom. Pritom je prebalena nakrmena, neviem co by to mohlo byť. Predtým ako lahla tak aj spinkala . Ma skoro 5 mesiacov... Ked ju vyberiem z postielky pomojkam ju dam na posteľ a hladkam ju vtedy zabuva... Dnes som ju uz 2x takto musela vybrat z postielky ... 🙄 Neviem co sa to a nou deje... Mate alebo mali ste niečo podobné?
Ďakujem
@juliacenc predtym ked som ju dala do postieľky zaspala a spala aj do rana alebo s jednym zobudenim na papanie ... A zrazu sa budi s placom 🙄 tak to by som bola rada keby ze to nic neznamená
už sa jej začalo snívať a len spracováva že nie je v brušku. neboj, to prejde 😉 pomojkaj
Ano suhlasim s dalsim komentom, vyvyja sa viac uz vnima pocituje neboj nic
@zuzanka.zuzu 🤔 snívať? Och tak to som nevedela . Budem teda mojkat 😁
@juliacenc tak ďakujem 🙂 uz som sa zlakla ze co sa deje
jasne, sníva. môj sa nadránom usmieval alebo vyplazoval jazýčkom ako pri kojeni 😀
@zuzanka.zuzu ako aj ja si vsimam ze sa obcas v spanku smeje 😁
Mozu jej ísť zuby ... To je taký vek. 🙂
Ale teda môj syn sa zobúdza do dnes s plačom (1,5 roka). Neviem, asi nie je moc nadšený zo vstávania :D ... Nejako to neriešim. Väčšinou potrebuje 10-15 minút na dodatočné "zobudenie" a potom ej už ok 🙂
@tinka_1807 tak ako ja som sa tiez stretla s detmi co sa budia s placom ale vacsinou keď zistia ze su v izbe same 🤔 ale to tak ako pises staršie deti... Zúbky uz sme mysleli ze jej idu lebo kazdy den slinta ako bernardin ale zatial nevidno nič v puse
V 4 mesiacoch maju deti spankovu regresiu. Od zakladov sa im zmeni spanok a vela detom sa narusi a trva to par tyzdnov (mesiacov) kym sa to upravi, ale potom zacnu zuby, separacna uzkost, nadsenie z mobility ked zacnu stvornozkovat. Proste spanok sa drasticky zhorsi po prvych 4 mesiacoch a bude zly na dost dlhu dobu.
Po pol hodine sa menia spankove fazy a vela deti sa vtedy zobudi. Nevedia ete zaspat sami od seba a potrebuju pomoc od mamy. Podla mna place jednoducho preto ze je unavena a chce spat, ale nevie ako a tak vola na teba aby si jej pomohla.
Moja sa tak budí s plačom keď ju bolia zuby. Dám krémik, pomojkam a spí ďalej
@andreatytler ved bola hore 3 a pol hodky vzdy sa sla spat o 15 a budila sa o 17 potom bola hore a o 19 cas na kupanie ale vcera zaspala 15.20 a zobudila sa o 16 dlho bola hore nakoniec zaspala ale potom 2x s placom vstala... Stale ju uspavam s tam zaspinka sama ale castejsie jej musim pomahat ci spievam alebo hu hladkam ved nakoniec aj tak zaspi 🙂
Poznam take deti, ze sa budia s placom aj male aj vacsie ak par rocne to robia. Myslim, ze to nie ne ziadny problem.