Bábätko sa budí skoro každú hodinu

14. dec 2023

Ahojte. Mám 3-mesačné bábo, ktorý je len dojčený a spával už celkom dobre. Prespal 3, niekedy 4 hodiny. Teraz je to už asi 5 dní, čo sa od polnoci budí skoro každú hodinu alebo hodinu a pol. Vždy sa tak pučí, pocvičím s nožičkami, niekedy si prdne. (Kakal inokedy aj 4x, teraz len tak raz-2x za deň.) Samozrejme hneď nezaspí, takže mu musím dať mliečko. Za deň sa kojí veľakrát. Má aj váhu polročného bábätka, ako povedala pediatrička.
Moja OTÁZKA je, čo si myslíte že by som mala vyradiť z jedálnička. Mával bolesti bruška, ale bývalo to skôr tak od 5 večera do 8. V noci bol kľudný. Neviem či mám vyradiť mliečne výrobky, alebo orechy. Zatiaľ som sa v strave neobmedzovala (len strukoviny a kapustu som nejedla). Mám niekedy pocit, akokeby sa nemôže vykakať, ale ževraj kojené deti nemávajú zápchu. Takže asi to bude tými prdíkmi. Niekedy keď plače sa až prehýba v chrbátiku.
Skúšala som aj rektálnu rúrku, nevykakal sa, len si raz prdol.
Ďakujem za rady.

floki1994
14. dec 2023

Skúste vyradiť ale napríklad nám nepomohlo nič len čas...kym si brusko zvyklo...ja som zila na ryzi a vyvare ale aj tak brusko bolelo...nasadila som este probiotika a balonix med (este mi jeden ostal ak chcete) a to trosku pomohlo...uplne az cas 🙂

kitycat
14. dec 2023

Pi nejakz kminovy a fenyklovy caj. Im to robi dobre a cvicnbruslo alebo pomasiruj