Bábätko sa budí skoro každú hodinu

16. jún 2023

Ahojte mamicky, babatko sa mi budi skoro kazdu hodinu. Kratko kojim ?

autor
16. jún 2023

3 tyzdne ma

pribinak
16. jún 2023

A koľko dojcis? Pije celu dobu či len cucka ?

autor
16. jún 2023

Nespravne kojim ?

autor
16. jún 2023

@pribinak n8eledy pije potom cucka a uz spinka

autor
16. jún 2023

@pribinak trocha pije asi 5 min potom cucka a uz zaspava

july0
16. jún 2023

nebudí sa náhodou na to že nesaje ? skús cumeľ

pribinak
16. jún 2023

5 min je krátko podl mna, to len predne mlieko vypije. Dojčí dlhšie to zadné mlieko je hustejšie a viac ho zasyti
Poskrabkat na licku či nosteka aby sa babo prebralo a začalo opäť piť

37373
16. jún 2023

Môj syn sa budil, každú chvíľu a to aj v noci, stále chcel byť na rukách a byť pri mne,bolo to únavné 🙂, ale dôležité je aby bábätko priberalo, tak ako má . Jedine vonku v kočíku spal tvrdo aj 3 hodiny. Je to náročné, výdrž to, rýchlo ti vyrastie.

cookie29
16. jún 2023

No, ja sa pridam.
Podla mna cumel urcite nie, teda aspon pokial chces s dojcenim pokracovat. Urcite najdes mamicky, ktore Ti napisu, ze ony dojcili aj cumel bol aj flaska a ziaden problem, ale je tam riziko a najma u takeho maleho babatka.
Prsnik nie je len na krmenie, je aj na pritomnost mamy, ubezpecenie a podobne... proste tych funkcii je viac. Drobcek ma len 3 tyzdne, doteraz bol v brusku mamy 9 mesiacov, krmeny priebezne atd... takze kludne moze byt. A ano su deti ktore prespali celu noc od narodenia, poznam. Moje boli ako pises, kazdu hodinu hore

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
18. jún 2023

@cookie29 cize je to v poriadku ak sa niekedy budi kazdu hodinu ?
Cize aj koli tomu ze papka 5 minut a zaspava dam spinkat a o hodinu je hore...?
Kamaratka svojho maleho nastavila tak ze rano presny cas +-pol hodina isli vonku na 2 h potom doma sinkal od 12tej
Potom zase poobede vonku na 2 h
Vecer o 19tej kupat nakrmit a o 21vej spinkat
A az do rana do 6tej
Ale ja to tak neviem nastavit mojmu babatku
Robim nieco zle ?

kitti26
23. jún 2023

My sme to mali rovnako. Okolo 4.týždňa sa začala zobúdzať aj každú hodinu a aj cez deň bola na prsníku niekedy aj každú pól hodinu. Je to normálne. Ja som si ju priložila k sebe do posteli a spíme spolu. Má 4 mesiace a niekedy sa ešte stále budí každú hodinu na kojenie. Niektoré babatka sa potrebujú viac dojčiť. Nič nerobíš zle😉 a režim u takého malého babatka sa ešte nedá nastaviť. Sleduj ho a riaď sa podľa neho. Režim sa nastaví neskôr. Všetko dobré ❤️

autor
23. jún 2023

@kitti26 Ďakujem 😊

barbora237
23. jún 2023

Kojenim si babatko uspokojuje vsetky svoje potreby. Nie je to len krmenie,ale aj potreba bezpecia,potreba,ze ma mamku pri sebe, zohrievanie,chladenie atd atd. Je to uplne v poriadku,vola sa to kojenie na poziadanie a je to ten naspravnejsi pristup. 👌👌 Ziadne,ze kazde 3-4hodiny.🤦‍♀️ Na rezim je este skoroo. Neboj nic,casom budete partaci a budete sa dokonalo navzajom poznat a budes si vediet nastavit casovo den. Teraz si vychutnavaj tie najkrajsie momenty v zivote. 🍀❤

miky132
23. jún 2023

Prosím pamätajte teraz na to, že je 34 stupňov čiže keby sa aj nebudilo treba mu dávať častejšie ....mlieko materské je od smädu,hladu aj upokojenia....nerobíš to zle,dôležité je vedieť rozoznať že pije ak áno buď pokojná je ešte malé

lenkakravcova
23. jún 2023

Mne sa budík deti do 2 mes každé 1,5-2 hod. Neskôr každé 3 hod. Asi do 5 mesiaca.
Tvoja kamarátka to má super, že jej tak pekne spinká. 5 mesačná mi pred par dnami spala od 24.00 do 6tej. Úplne super som sa vyspala 😀
(a áno, ja som z tých, čo používajú symetrický cumlik aj dokrmuju fľaškou - raz za pár dní - keď už som fakt potrebovala aspoň 3 hod súvislého spánku)