Ako zlepšiť nočný spánok ráno?

15. okt 2024

Ahojte. Mam takmer pol rocneho mrnusa a posledne asi 2m sa trapim s jeho rannym “budenim”. Kazde rano niekedy uz od pol piatej sa zacne prehadzovat, kope, funi a nieco mu vadi. Netusim co, v kuse podavam cumlik. Vezmem si ho k sebe a pritulim, lezim s nim v objati, hladkam a aj tak ho stale nieco vyrusuje. Vidim ze chce spat. On stale zaspi ale po 15-20 minutach znovu. Nakoniec vstavame okolo 7h s tym ze sa “namakam” aby aspon tolko spal. Hlad to podla mna nie je lebo sa to opakuje aj ked je napr o tretej v noci (je na UM).
Uz som zvazovala ze skusim spankove poradenstvo ale tie ceny su sialene.
Dakujem za kazdu raduX

andrea_82
15. okt 2024

Toto by som tipovala na regresiu. Spanok dietata sa v najblizsich mesiacoch bude este velakrat menit. Ako ti spi cez den? Mozno je nacase zacat predlzovat intervaly medzi spanim, jeden spanok ubrat.
Nas 1,5-rocny bol vcera v noci 2 hodiny hore, dnes spinkal krasne celu noc. Chvilu vydrz, mozno sa to casom este same upravi. Nas starsi syn mal obdobie, kedy sme vstavali o piatej, tento mladsi vstava medzi 6-7.

minesasubu
15. okt 2024

a plienku ma ako plnu ? naš mal obdobie ked sa budil okolo 5-6 prebalila som a spal dalej tlačilo ho to kedze ju mal po noci plnu

lucia13022023
15. okt 2024

Aj my sme mali také obdobie, bola som opreta o stenu na posteli, sedela som, malého som mala na rukách a douspavala aby aspoň do 6 spal 🤦‍♀️ spätne to vnímam ako zle nastavený režim. Ja viem, že ma veľa mám tu ukamenuje, ale spánok sa mu zlepšil keď som nastavila režim a začala ho budiť.

autor
15. okt 2024

@andrea_82 3m regresiu mal, zeby hned zacala dalsia?🙈 pride mi ze intervaly ma dost dlhe2-2,5h. Uz ziva, zmoli si oci nervozny je. Ked vstava o 7, ide spat vacsinou 9:15, 9:30 podla toho aky je a ako sa s nim da fungovat. Niekedy uz pred deviatou to zacina ale drzim ho. Spi tak do 10:30, ak je zla noc potiahne do 11. Potom ide spat medzi 12:30 a 13 zase aby bol aspon 2h hore, vstava medzi 15-16, o 18 uz zase unaveny tak dam spat ale len na pol hodinu, potom budim, spat ide zase po 2h o 20:30. Snazim sa ho vecer unavit, so ziadnym zaspavanim nema problem. Polozim do postielky a odchadzam a vacsinou do 5min spi. Leb proste to rano…chcela som uz prejst na dva ale ked tak skoro vstava neda sa.
@minesasubu pri krmeni prebalujem, ked papa napr o tej tretej tak o piatej este nema nejak plnu. Mozem skusit.
@lucia13022023 ako som pisala vyssie, rezim mame, budim a nic. Zuby mu nejdu. Ono to zacalo v takom obdobi ze regresia, prve ockovanie, prve prikrmy. Papa o 16, hned po spani. Skusala som dat aj do obeda ze ci ho nahodou neboli brucho rano, ale to zase nechcel nic jest.

autor
15. okt 2024

Este ma napada, spava v hniezde, v spacom vaku (ruky ma zapnute vo vaku). Mam pocit ze sa mu tak dobre spi, lebo zaspi hned. Ze ci to nie je problem, ze mu je uz rano nepohodlne.

simona92101
15. okt 2024

Napis na fb na "Lepsi spanok babatiek" na plochu,odpovie a poradi bezplatne..