Ako vyplniť bdelé okná so 7-mesačnou?

19. feb 2024

sama sa moc nezabavi. mobilna este moc nie je. nesedi. cize posediacky do kocika ju nedam. je rada ked okolo nej vysavam. ked na mna pozera ked varim upratujem.sprchujem sa ale to sa neda cely den. v nosici je spoko tak 30min max. a ja uz mam ponorku. radte ako prezit. prikrmom da parminut a hotovo.

bolarazjedna
19. feb 2024

Však pozerajte obrázkové knižky, kartičky, spievaj rytmicke riekanky, pesničky, tlieskaj jej, tapkaj po tašku, vezmi si ju na ruky a krútte sa ako lietadielko, paste koníčky a pritom môže sa naťahovať za hračkami.....

titla
19. feb 2024

Moj sa v tomto obdobi chcel nosit na rukach po byte, myslela som, ze pridem o ruky...
Ja som velmi vela rozpravala, ukazovala som knizky, hracky, bezne predmety. Vsetko co som robila som nahlas opisovala, spievala som. Tapkali sme, skryvala som sa za uterak a potom kuk. Ano bolo to monotonne, intelektualne ubijajuce ale je to len obdobie.

radkaradix
19. feb 2024

@titla presne taketo aktivity sme robili aj my.. tocili sme sa na kancelarskej stolicke, pozerali z okna, spievala som, tlieskala, ukazovala, komentovala vsetko, lezal na takej hracej deke, kde mu nad hlavou viseli hracky a natahoval sa za nimi, cvicili sme len tak s nozickami, rucickami, na brusku..

autor
19. feb 2024

baby toto vsetko robim. rozpravam jej nonstop ukazujem ale aj tak je to ponorka. ci?

radkaradix
19. feb 2024

ja som bola s nasim stale von, 2x denne na 3 hodky celorocne, cize mne to rychlo ubehlo.. 🙂

larena
19. feb 2024

Naša bola v tom veku stále na zemi skoro ale bola už mobilná…ale chápem pre mňa toto obdobie bola tiež ponorka myslela som že sa unudím k smrti😀ale tak ak robíš všetko to čo ti tu radia tak len vydržať..keď začne štvornožkovať a neskôr chodiť tak tie dni budú ubiehať rýchlejšie lebo stále bude niečo😀aspoň mne to tak príde

ivangeline
19. feb 2024

?? ...a co aloze chces robit so 7m?

titla
19. feb 2024

Ano je to ponorka. A potom pride ine obdobie (separacna uzkost, obdobie vzdoru) a bude to ina ponorka. Milujem svoje dieta, milocala som cas na materskej ale neboli to len jednorozce prdiace duhu.

mullerova46
19. feb 2024

Choď do kaviarne s kútikom. Dieťa bude obzerať nové hračky a okolie a ty si dáš aspoň koláčik 😁 ja riešim ponorku takto. Alebo si daj inzerát že hľadáš v meste / dedine inú mamičku a možno sa ti pošťasti nájsť kamošku.