Ako uspávate 3-ročné deti?

katusa32
5. aug 2024

Ahojte...
Chcela by som vedieť ako uspavate 3r dieťa večer keď ide spať Dávate im ešte UM..alebo už nie

patka06
5. aug 2024

Mlieko pres spaním som dávala do 1 roka, potom už nie.
3 ročnej som prečítala alebo povedala rozprávku, rozsvietila malé svetlo, dala pusu na dobrú noc a išla von z detskej. Zvyčajne do 5 minút spala.

petamich
5. aug 2024

Vecerny ritual su vana, zuby, spat - pri zaspavani aktualne vyzaduje spolocnost, povieme si rozpravku, pripadne mi porozprava co je aktualne dolezite ak nestihol cez den, vezme plysakov, ulozi sa, spi, doteraz zaspaval, ze sme ho ulozili, pohladkali a odisli, odkedy je v skolke, tak chce vacsinou mna pri sebe na chvilu

Um nedavame uz velmi dlho

rk123
5. aug 2024

odkedy som prestala kojit tak mlieko pred spanim nepije.
lahnem si s nou ja, alebo manzel a rozpravame sa chvilku, potom zaspi. sme pri nej kym nezaspi.
takze v podstate sme len pri nej

nina004
5. aug 2024

@katusa32 Môj 3ročný má pred spaním ešte mlieko. Po mlieku čistíme zuby, rozprávka a spanie. Sme pri ňom kým nezaspí

sisska96
5. aug 2024

Mlieko už Nieeee. Normálne čítam rozprávku a zaspí vo svojej posteli.

miska1701
6. aug 2024

@katusa32 ja mam sice dvojrocnu, ale od kedy nekojim mlieko nedavam, navecera sa, okupem, pomojkam, dam do postele zhasnem a idem prec, otoci sa na bok a spi

katusstek
6. aug 2024

Naša má nieco cez 2 roky, mlieko od odstavenia kojenia pije tak, že mlieko, sprcha, zuby, posteľ... Končíme poslednú krabicu UM, viac kupovať neplánujem. Ukladám naraz 2 a 5 ročnú, každá vo svojej posteli, ležím pri menšej, potme, niekedy ticho len pritulit, niekedy si porozprávame, ale najčastejšie spievam, majú to radi, sami si vypýtaju😅

sense
6. aug 2024

Nie v 3 rokoch žiadne mlieko pred spaním. Môže mať večer mlieko ale potom umyť zuby a konečná