Ahojte
Prosim poraďte ako uspať 2 a pol mesačne babo vonku v kočíku (ani doma v kočíku nezaspi)
Proste sam sa nevie uspať
Skusali sme uz vsetko ..v nosiči zaspi a vonku sa praveze prebere
Mame hračku s tlkotom srdca,biely súm atd
Čerstvý vzduch ho praveze prebere
Ma aj dudlik
Ja som sa mohla aj na hlavu postaviť moje dieťa proste vonku nespalo, len vo svojej postieľke
Dcéra spala iba v kočíku. Potiahla aj tri hodiny.
Syn iba v šatke 🤷🏻♀️ uspala som ho, vyklopila do kočiara, hodila naň tri deky a šla tak maximálne na nákup a naspäť. Po 30 minútach bol hore. Jednoducho kočiar neznášal.
Mozno do toho dorastie. Moja ma atam prve 4 mesiace vobec nechcela spat, len hystericky revala. Najprv som ju uspavala na rukach a ked tvrdsie zaspala, tak som ju prelozila do kocika a az tak spala konecne vonku v kociku. Zvykla sa tam zrazu vonku zobudzat a neskor tam uz aj normalne zaspala
@majlo1234 Nepomáha
@natall113 Presne to iste aj môj
@alzbeta3425 moja majmladsia nikdy v kociku nespala. Len revala a revala. V postielke zaspala sama vzdy hned krasne
Moje 3deti v kociku nespali. Pouzivala som len na nevyhnutne presuny.
Moja najmensia v kociku milovala byt. Hlavne vo vanicke. To jej stacila niekedy fakt minuta a spala. Casto kym som sa ja vychystala uz ona v kociku zaspala.
@alzbeta3425 len kocikovat. Nenatriasat iba ist ist ist a cakat ked zaśpi nasa ked som ju natriasala
Praveze ju to rusilo
@alzbeta3425 skusala si ist s kocikom rychlou chodzou? U mna to vzdy zabralo 🙂
@lubkovaandrejka Ano..uz aj utekať som skusala aj mu hovoriť pri tom pššt ..proste nic nefunguje
Dobre ho ponatriasat, trava, macacie hlavy, strk