Ako ste naučili vaše deti zaspávať vo vlastnej posteli?

biankaaa2292
10. máj 2024

Žienky ako ste naučili vaše deti zaspávať vo vlastnej posteli? Môj syn spí od 4 m v postielke ibaže predtým iba na rukách zaspal, teraz len horko ťažko zaspí v kočíku (iné naňho nefunguje má 1 rok) . Ďakujem za každú radu, skúšam všetko

simona1306
10. máj 2024

no, ja som ju tam proste polozila a vysvetlovala ze na spanie ma postel a musi v nej spat ... jasne ze prve dni plakala a nechcela tam byt, ale vydrzali sme ... sedela som pri nej , drzala za ruku a cakala ... a vlastne nam pomohol este aj mojkacik ....

biankaaa2292
autor
10. máj 2024

@simona1306 on mi hneď sadá, hneď zdrhá 🫣

ns994
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
really8
10. máj 2024

@biankaaa2292 no, nebolo na vyber. U nas bol zaklad poriadne unavit😁 prve asi dva tyzdne som pri zaspavani lezala s nim, spievala pesnicky, ktore zaberali aj v postielke a cumlik pomahal. Potom som ale s pupkom zacala prevysovat nosnost postele tak som lezala na zemi a stacilo ze vedel ze som tam. Tiez boli pokusy zliest a stat a ist za hrackami ale vzdy som ho vratila naspat polozila a ulozila. Boli dni ked zaspaval aj 45 minut. Teraz po 3 mesiacoch len polozim, podam cumlik a uz lezi az zaspi. Ale musim povedat ze ja som nikdy neriesila nejake extra problemy s uspavanim.

ns994
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona1306
10. máj 2024

@biankaaa2292 Ano, aj mala to robila, ona dokonca aj dost plakavala po stojacky, alebo naopak, skakala , napodobnovala zvierata , brblala si, ale hovorim, z postielky vyjst von nemohla, to som ju vzdy otocila ze naspat a mohla sa aj poskladat ... za mna, je najdolezitejsie hlavne nepolavit, ked sa stym uz raz zacne ... hej, mozno neoblubeny nazor ale tak na niektore deti len vysvetlovanie nezabera , teda aspon na moju male nie

ivangeline
10. máj 2024

Urob postieľku tak, aby nezdrhal. Na to je. ;D

pribinak
10. máj 2024

K všetkým radám, ešte schovať kočík. Proste aby nebola iná možnosť ako postel.

biankaaa2292
autor
10. máj 2024

@ivangeline pýtala som sa na normálnu posteľ 🙂

ivangeline
11. máj 2024

@biankaaa2292 … a prečo posteľ, keď stále uteká? To ma aký zmysel? Keď bude mať cca 2, tak potom skúšať. Dieťa bude rozumnejšie, trpezlivejšie, bude sa viac kontrolovať a vybehne len pár x.. pár x sa uloží a hotovo. Pripadne, zaspávať s ním. Ja by som v roku si sama sebe nerobila také. ;D (nervy)

evaachesa
11. máj 2024

@biankaaa2292 kvôli čomu chceš dať ročné dieťa už do postele keď spí v pohode v postieľke?

biankaaa2292
autor
14. máj 2024

@evaachesa pointa celého je tá, že mi zaspáva v kočíku a pýtam sa ako ste naučili zaspávať dieťa samé. 🙂) či je v takej postielke alebo normalnej posteli.