Doteraz spal pekne od 7 do pol 5 na krmenie. A dnes sa už zobudil 3x.
Doma mame v noci tak 24, takze ma kratky overal a cez den spi niekedy iba v plienke.
Snažím sa byt prispôsobiť malému, a teda aj teplotu. Vychladim mu izbu na spanie a spinka bez zmien. Keď som to nerobila, vkuse sa hmyril, nevedel od tepla spať. A bol. O 5 ráno hore 🤣
Hrozne. Môžem chladiť izbu, keď otvorím okna a vonku je aj o 11vecer 27 🏖️🥵
Baby ako ochladzujete izbu? U nás je celkovo strašne ... A máme problém s normálnym fungovaním.
@kika541996 ja som dnes aj izbu vychladila a ešte stále nezaspal. Posledné noci boli hrozné. Tak snáď keď už dnes zaspí tak bude spať aspoň do tretej.
Teraz keď sú tropické noci, schladiť sa dá iba klimatizáciou alebo tepelným čerpadlom. U nás ide klimatizácia prakticky celý deň + ventilátor, ktorý ženie vzduch do ďalších miestností. Vetrať sa dá prakticky iba od nejakej druhej až tretej hodiny ráno do nejakej piatej, možno šiestej a potom treba všetko zatvoriť, stiahnuť rolety a žalúzia. V byte takto udržiavame teplotu okolo 25-26°C, čo je pre nás ešte znesiteľné aj teplotne, aj čo sa týka samotnej klimatizácie (ide na nízke otáčky). Nižšie ideme s teplotu iba keď sme mimo bytu, vtedy pustíme klímu na plný výkon a ho vychladila a následne keď sa vrátime, môže ísť klíma na najnižšej rýchlosti alebo dokonca na nočný (tichý) režim.
@kika541996 bez zmeny...v dome mame 23,5°C, takze sa nebudi castejsie, nastastie 🙂...zobudi sa 1x, max 2x, ale to jej teraz idu zubky