Babý poradte. Nasa mala je naucena len na kocik a von. Neucili sme ju zaspala vonku nahodne a zistili sme ze zaspi ryvhlo a kvalitne. Avsak zacina to byt uz neunosne. Dnes uz o 7:00 som bola vonku lebo place a vnutti nevie zaspat. Neviem co bude ked bude vonku minus☹️
@anjelicek26 ano a na balkon nieje v prievane?
Asi ťa nepoteším 🙈mala som tu také dieťa, ktoré spávalo 2x denne len vonku a trvalo mu to skoro do roka a spával aj keď bola zima. Keď pršalo dávali sme ho tiež 🙄. Je to len obdobie
Ved pre dieta je omnoho lepšie ked spi von ako vo vydychanej izbe, a v zime predsa vo fusaku, kup poriadny perovy a hotovo.
Mojej kamosky-syn narodeny koncom augusta. V novembri ked sme boli u nej na navsteve syncek zababuseny a spal na balkone v kociku. Hovorila ze tak dokaze spat aj 4-5hodin. Len ho vzdy chodila kontrolovat.
Aky prievan? Pocas prechadzky ci kocikovania ma istotne vacsi keby aj. Ale ja som sice mala velku striesku ze tam ledva isiel vzduch. Nieto este nejaky prievan. Toho sa neboj. Istotne je lepsie ak babo spi vonku 😉
Bude mať super imunitu! Je to určite náročné miestami ale pre dieťa to je veľmi prospešné
Uspi v kočiari a nechaj vonku. Predpokladám je to ešte bábätko, oblečieš, dáš fusak ak treba, zakryješ vaničku a necháš spať. V mínuse len lepšie oblečieš a častejšia kontrola.
Môj tak spal, a vždy som skúsala aspoň uspať dnu a keď nie tak von rýchlo, tam bol za chvíľu tuhý. A keď bolo vonku hrozne, alebo sa mne nechcelo, tak kočík dnu v trepať, a otvoriť okno a hojdat.
@danka56 dakujem za povzbudenie
@januska12323 nybam v byte nemozem ho nechat pred vchodom same
@hortenziaj ale pri okne je vprievane ci
Však aj vonku jej fuci do kočíka. Teraz v zime oblečies aj dnu viac, ak dáš na balkón tak obleč tak ako von, pri okne stačí menej, ja som zatvarala potom a dala deku dole
Ja mám 13 mesačnú a tiež oveľa lepšie a rýchlejšie zaspí vonku za každého počasia...teda ak zrovna nie je búrka extrémna alebo sa jej okolo kočiara nemotaju mačiatka 🤣
@arasidka123 😂
Moja dcerka tiez spavala v kociku a len vonka a k tomu musel byt kocis vkuse v pohybe 😏 cca ked mala rok tak zacala spavat v postielke ☺️ to bol moment na nezaplatenie 🤗
Skus hojdacie lehatko alebo dat von na terasu ci na balkon a pohojdat, co to spravi... minus nevadi, chce to dobry fusak... o siedmej potme v zime pobehovat nie je veru ziadna slava na dobre rano :(