Mam cerstve babatko a 2,5 rocnu dcerku, ktora s nami spava v spalni v postielke. Ja si neviem predstavit ist spat od manzela a dcerky do druhej izby, ako to mate vy? Nebudu sa deti navzajom v noci budit ked budeme vsetci 4 v spalni?
Z vlastnej skúsenosti neviem ale veru poznám viacero párov kde si deti na spanie "podelili" lebo inak sa nedalo.
Boli sme vsetci spolu v spalni a vobec sa navzajom nebudili, ked mala nahodou viac plakala isli sme vedla a vratili sa spat.
Nie nebudete, a ked hej a čo ? Ste predsa rodina... v zivote by som sa neoddelovala od partnera, alebo nedelila deti .. nahodou, ked boli väčšie, sice maly postielky dalej od seba, ale s pocitom, že su spolu lepšie zaspavali
Dcéra mala 3 roky, keď sa narodil syn. Od začiatku sme spávali všetci v jednej miestnosti, prvé dve noci sa dcéra na plač zobudila, potom už nie. ...
ahoj,
maly mal 3 roky ked sa mu brat narodil. Spavame v spalni vsetcia. Starsi syn ma k manželskej prisunutu jeho postel - rovnaka konstrukcia, vyska. Mladsi ma postielku z mojej strany, aj jed si ho dam i ku sebe do postele.
Nokto nikoho nebudi, pokial nie je niekto chory. Vtedy spi mm v obývačke. Inak pohoda.
Ahoj,my sme spali vsetci 4 spolu v jednej obrovskej posteli..mensia nikdy nezobudila ani starsiu,ani manzela 😊 ani potom,vlastne nikdy sa navzajom nebudili,a to sme mali noci,kedy mladsia aj prerevala,aj sme sople odsavali,alebo starsia bola chora a kaslala..vyskusaj,ak to vam tak vyhovuje,mozno to bude fajn 😊