8-mesačné dieťa sa stále v noci často budí

9. aug 2024

Mate aj vy starsie babatka ktore sa stale velmi casto v noci budia? Prikrmy papa cez den pekne a aj ked dam vecer kasu nepoma, cize hladom to nebude. Budi sa aspon patkrat kazdu noc, od narodenia je to tak stale. Nebolo ziadne lepsie obdobie. Co vam pomohlo? Do kedy to trvalo?

zuzuliennka1
9. aug 2024

a nebude to aj kvoli kasi? zbytocne zatazuje zaludok.
ale teda na 8mesiacov nic vynimocne, od narodenia zas este tolko casu neubehlo.
zvykne sa to casom upravit, ale u kazdeho inak. niektore deti pekne spia uz od narodenia, niektore od roka a ine sa budia niekolkokrat este aj 2-2,5rocne

ina2405
9. aug 2024

Je kojený, alebo na UM? Mne sa všetky moje kojené deti budili a spánok mali plytký...zlepšovalo sa to až po odstavení, to jest po roku a pol až dvoch. A aj o moc viac než len 5x, hlavne keď začali zuby. A nebolo to hladom. Takže nemám radu.

pininka1
9. aug 2024

Moj prostredný sa ešte dvojročný budil dvakrát za noc. Nepomohla lepšia večera, ani dat mu len napiť, proste chcel mlieko. Každé dieťa je iné.

bolarazjedna
9. aug 2024

U nás od 4mesiacov do 13mesiacov, ale teraz ma 2 roky a stále sa zobudí cca 2x. Do roka to bolo 5-6-8x za noc. Držím palce, ono to raz prejde!

lucia13022023
9. aug 2024

Nám pomohlo zmeniť režim, bolo to okolo ôsmeho mesiaca a od vtedy prespal celú noc.

petamich
9. aug 2024

Kym som kojila budil sa casto, potom ked sme v 1 roku presli na UM budil sa 2x a potom 1x az zrazu prespal celu noc, to bolo niekde okolo 1.5 roka

michaela789
9. aug 2024

V ôsmych mesiacoch sa môj budil viac ako 10x. Trvalo to viac ako dva roky. Nepomáhalo nič, len počkať. Teraz má 2 a pol roka a stále neprespi celú noc, raz-dvakrat je stále hore. Môžeš poskúšať nejaké zmeny, ale priprav sa aj na možnosť, že nepomôže nič.

tinka_1807
9. aug 2024

Okolo 8 mesiaca to kľudne môžu byť aj zuby. Aj u nášho boli. Ale teda nás má 2 a pol roka a 1-2 krát za noc je ešte teraz hore.
Ja to beriem ako viac-menej samozrejmosť, proste je to dieťa, chce to cas