5-ročné dieťa išlo spať uprostred dňa

11. mar 2024

Ahojte, neviem sice ci toto mam vobec riesit ale trosku mat to znepokojilo. Mam 5 rocnu dcekru ktora je aktualne doma na antibiotikach, ma zapal priedusiek, ona je velmi zive dieťa a vecne plne energie preto ma zaskocilo ze si pred pol hodinou isla umyt zubky a lahla si do postele ze ide spať..presne o taktomto case chodia spavat aj skolke myslite ze to moze mat suvis?..lebo ona nevyzkne inak spavat ked je doma..na obed..berieme rano vecer atb..neviem ci aj po nich moze byt unavena

vikusjk
11. mar 2024

Choroba celkovo unavi dieta, aj ked je inak zive a plne energie. Nehladala by som za tym nic zvlastne, proste si potrebuje pospat.

janettdamian
11. mar 2024

Veď je chorá, úplne prirodzená vec, že išla spať.

kristinka92
11. mar 2024

veď je chorá. čo je na tom divne? ty nie si unavena keď si chorá?

bukajka_mata
11. mar 2024

To naozaj toto riešiš? Máš doma choré dieťa, pre ktoré je ideálne, keď si aj počas dňa oddýchne. A ešte takto sama od seba. A áno, môže byť navyknutá aj od škôlky.

klip0
11. mar 2024

Prepáč ale to fakt ??????

saxana000
11. mar 2024

A ty ked si chora tak nezaspis cez den?antibiotika utlmuju nechuti ti jest mas menej energie ved chory clovek potrebuje oddych telo si ho same vypyta je to uplne normalne.moja prespi prve tri dni choroby uplne bezne zobudu sa.len na to.ze je smadna a ze.musi na zachod a ja som presne taka ista...

merrysa
11. mar 2024

🤦 po atb je aj dospelý odpaleny, nie ešte malé dieťa..

klip0
11. mar 2024

Čo akože si myslís že to znamená ? Alebo čoho sa bojíš ?
Nikdy v živote si nebola chorá ani si nikoho chorého v okolí nikdy nemala ?
Fakt ale by ma zaujímalo čo si myslíš. Že čoho sa obavas alebo čo vlastne ?

autor
11. mar 2024

@klip0 nic len mi to je divne ze boli situacie ked mala aj teploty a neviem co a vtedy nebola spavá alebo netrebalo jej ist spat..teraz z nicoho nic sa zoberie uprostred dna a ide spat....dieťa ktora odmalicka spanok vyhladavalo uplne minimalne

mareka49
11. mar 2024

Spánok lieči.
Kľud.
Telo si samo vypytalo

angeli121212
11. mar 2024

Je chorá je normálne že si potrebuje oddýchnuť

danieli
11. mar 2024

Pokial je v tele zapal, je vysoke crp, tvoja dcerka dostala antibiotika a teda zapal v tele urcite je, ten sposobuje takuto vycerpavajucu unavu, ste v liecbe, teda je to v poriadku, ostrazita by som bola keby po dobrati antibiotik bolo dieta stale takto vycerpane

lolita555
11. mar 2024

Môj má 5 a pol roka a stále na obed spí keď príde zo škôlky,večer normálne zaspí.

januska12323
11. mar 2024

Buď rada, spánok pomáha liečiť.

diewcatqoo
11. mar 2024

Ja neviem, ale niektori tu davate take otazky, ze nechapem. To si sa nikdy este nestretla s chorobou, ani u seba, ani u dietata, ze ti to pride tak divne, ze je niekto pocas choroby unaveny a ide si lahnut?

autor
11. mar 2024

@diewcatqoo stretla ale moje dieta aj ked je chore nebyva spave ani ked ma teplotu ani vobec..v skolke zvykne chodit spat..ale doma sama od seba ze by isla to sa nestane proste..aj vecer ju mam problem dostat do postele..preto mi to prislo divne..chora je uz od stredy ale az teraz isla sama spat od seba a to nema ani teplotu..co v stredu v stvrtok mala vysoke teploty..ani vtedy nebola unavena vobec a nepytala sa spat..

evaachesa
11. mar 2024

Tak potom to nebude chorobou...asi nejaká mágia.😏

adrianap83
11. mar 2024

Véd ju sleduj, či jej znova nestupa teplota atď. Zaberajú atb, po tych 5tich dňoch. snáď je len vyčerpaná z choroby.

jana_eyre_2
11. mar 2024

Každá choroba na dieťa vplýva úplne inak.. ani 2x angína u rovnakého dieťaťa nemá vždy rovnaký priebeh.. moje deti bývajú chorlave často (sú alergici a astmatici, bývajú náchylnejší na choroby) a mnohé choroby prejdú akoby nič, behajú a nezastavia sa.. ale niekedy príde taký vírus/infekt že ich vypne a ležia celý deň.. je to bežné a prirodzene, keď telo bojuje s chorobou, nemá už dosť energie na to aby sa dieťa hýbalo a tak vyvolá únavu..

Tak či tak - sleduj teplotu aj naďalej..

babababka
11. mar 2024

Buď rada.Jej telo cíti,že si musí oddýchnuť.Nechaj ju kľudne spať,nebuď ju. A keby nespala v noci,tak sa nestresuj.Bože,tak bude v noci hore,môže čítať,kresliť apod.

thoughtfulweirdo
11. mar 2024

Ja rozumiem, čo sa pýtaš. Keď má niekto dieťa, čo je bežne počas choroby unavenejšie, čuduje sa otázke 🙂 Tiež mám dcéru v takom veku, čo aj v 40 horúčkach normálne funguje, byť unavená z choroby (alebo vôbec čohokoľvek) je u nej skutočne nevídané. Nedávno ale presne takto bola zrazu počas choroby viditeľné unavená, nakoniec sa ukázalo, že potrebuje doplniť tekutiny. Na ďalší deň som dbala na vyšší príjem a už bola ok. Takže by som dozrela na pitný režim.

autor
11. mar 2024

@thoughtfulweirdo aspon dakto mi kus rozumie

nada847
11. mar 2024

pripisovala by som to aktualnej chorobe, je normalne ked je clovek chory ze je unaveny, nie to este take dieta. skor by som sa strachovala keby ostala odrazu spava a inak by bola zdrava.

autor
11. mar 2024

pospala hodinu a pol a uz zase beha hore dole

andrejka1974
11. mar 2024

Však je chorá bežný jav