4-mesačné bábätko zaspáva so strašným plačom

8. sep 2024

Poraďte :( do 3 mesiaca dokonalé bábo, zaspalo kdekoľvek, kedykoľvek. V 3.mesiaci zrejme hneď došla spankova regresia a spánok denný jedna katastrofa. Bolo schopné nespať celý deň a pri zaspávaní strašne plakať. Potom to prešlo, zhoršil sa nočný spanok a následne sa zlepšilo všetko…ale len na pár dní😟 Zasa katastrofa, denné spánky ma ruinujú, pri uspávaní strašne plače, skušam všetky sposoby nosič, ruky, kočik, šum, vysavač (zabera asi ako jediny) + niekedy vystreli aj drkotanie v kociari na zlom terene. Postieľka nehrozi, mame aj hojdačku, kresielko, ale nič z toho cez deň nedava :( Ešte ten nosič + vysavanie. Nejake rady? Mal toto niekto? Kedy to prosim prejde? Čo ešte možem urobiť :( Nočne zaspavanie tiež nie najlepšie, ale to väčšinou zaspi ns fľaši s mliekom. Vopred ďakujem.

aliaray1
8. sep 2024

Ahoj, podla mna skontroluj zubky, ci ma herniu, reflux? Kojene alebo UM? Prdiky? Rutinky pred zaspavanim?

lucia23529
8. sep 2024

Ako dlho ho nechavaš hore ? Najlepšie mat nejakú predspankovun rutinu cez deň a pred nočným spánkom napríklad okúpať a spinkať…my sme tiež bojovali medzi 3 a 4 mesiacom každý jeden večer, bolo to strašné ale prešlo to…teraz občas tiež strašne plače ale mozno fakt 1 max 2 krát do týždňa…niekedy už vôbec..dúfam že vám to tiež rýchlo prejde u nás to trvalo mesiac

michaela789
8. sep 2024

Ako keby som o sebe čítala a o mojom druhorodenom.... Cez deň jeho spánkové maximum bolo 20 minút, aj to cez plač a moje šediny. A presne ako píšeš - jedine nosič/šatka. Keď bol trochu starší, sem tam sa mi podarilo ho odtiaľ preložiť do kočíka alebo postieľky..ale to naozaj len niekedy. Do roka a pol som ho nosila ako klokana. Tiež sme skúsili všetko. Nezabralo nič. Prešlo ho to až keď mal dobre po 2 rokoch. Radu nemám, len úprimné prianie, aby u vás niečo zabralo. Veľmi dobre viem, aká vyflusnutá musíš byť.