Poraďte :( do 3 mesiaca dokonalé bábo, zaspalo kdekoľvek, kedykoľvek. V 3.mesiaci zrejme hneď došla spankova regresia a spánok denný jedna katastrofa. Bolo schopné nespať celý deň a pri zaspávaní strašne plakať. Potom to prešlo, zhoršil sa nočný spanok a následne sa zlepšilo všetko…ale len na pár dní😟 Zasa katastrofa, denné spánky ma ruinujú, pri uspávaní strašne plače, skušam všetky sposoby nosič, ruky, kočik, šum, vysavač (zabera asi ako jediny) + niekedy vystreli aj drkotanie v kociari na zlom terene. Postieľka nehrozi, mame aj hojdačku, kresielko, ale nič z toho cez deň nedava :( Ešte ten nosič + vysavanie. Nejake rady? Mal toto niekto? Kedy to prosim prejde? Čo ešte možem urobiť :( Nočne zaspavanie tiež nie najlepšie, ale to väčšinou zaspi ns fľaši s mliekom. Vopred ďakujem.
Ako dlho ho nechavaš hore ? Najlepšie mat nejakú predspankovun rutinu cez deň a pred nočným spánkom napríklad okúpať a spinkať…my sme tiež bojovali medzi 3 a 4 mesiacom každý jeden večer, bolo to strašné ale prešlo to…teraz občas tiež strašne plače ale mozno fakt 1 max 2 krát do týždňa…niekedy už vôbec..dúfam že vám to tiež rýchlo prejde u nás to trvalo mesiac
Ako keby som o sebe čítala a o mojom druhorodenom.... Cez deň jeho spánkové maximum bolo 20 minút, aj to cez plač a moje šediny. A presne ako píšeš - jedine nosič/šatka. Keď bol trochu starší, sem tam sa mi podarilo ho odtiaľ preložiť do kočíka alebo postieľky..ale to naozaj len niekedy. Do roka a pol som ho nosila ako klokana. Tiež sme skúsili všetko. Nezabralo nič. Prešlo ho to až keď mal dobre po 2 rokoch. Radu nemám, len úprimné prianie, aby u vás niečo zabralo. Veľmi dobre viem, aká vyflusnutá musíš byť.
Ahoj, podla mna skontroluj zubky, ci ma herniu, reflux? Kojene alebo UM? Prdiky? Rutinky pred zaspavanim?