4-mesačné bábätko bojkotuje denné uspávanie

26. aug 2024

Baby sme po spánkovej regresii, tá prišla pár dní po dovŕšení 3.mesiaca. Trvala zhruba 2-3 týždne, zmizla, spánky sa vrátili do normálu ako pred regresiou. No zrazu malý totálne bojkotuje denné uspávanie, strašne plače, kričí pri uspávaní😔 keď zaspí, tak nepokojne a na krátko…má ale aj dlhé denné spánky, vždy má jeden 2-3h, ale aj pri tom je uspavanie katastrofa. Ja netušim, či je to preúnavou (snažim sa aby šiel spinkať po 1,5-2h), alebo práveže unavený nie je. Mám pocit, že u ňho po 1,5h bdelého okna príde vždy únava, sčervenajú mu očká, obočie, mrnčí..vezmem ho a niekedy krásne zaspí a inokedy zasa vreskot, krik, plač🙈 Nejaké rady? Prípadne skúsenosti? Mali ste to tiež tak? Teraz je hore vyše 3hodín a nie a nie spať.

basulaak
26. aug 2024

Trapila som sa tiez, u nas pomahal nosic. Chcel mat so mnou kontakt. V postielke nehrozilo. Aj muzovi spal velakrat cez den v nosici a on zatial robil na pocitaci.

tinalia
26. aug 2024

A kolko hodin spi v noci? Ak spi dostatocne tak cez den mu uz dlhe spanky netreba. Nasa spi vacsinou pol hodinky cez den lebo v noci prespi aj 10-11 hodin (s 1 prestavkou na kojenie), a len jeden denny spanok ma cca 2 hodiny

aliaray1
26. aug 2024

@basulaak presne takto u nas

marianarem
26. aug 2024

A ako ho uspavas? Moj mal niekedy v tomto veku take obdobie, ze spal cez den vylucne len pri mne alebo pri manzelovi. Inac nezaspal, alebo len s velkymi problemami. Po asi 6 tyzdnoch sa to otocilo a zase nevedel zaspat pri nas, len sa metal a otacal. V postielke zaspal na chvilu. Takze mozno by sa mohol skusit iny sposob uspavania.

autor
28. aug 2024

Baby ďakujem, nosičujeme aj šatkujeme ale nič tieto dni :(