3-ročná sa v noci budí

1. sep 2024

Ahojte, mám takmer 3 ročnú dcéru, ale v noci sa stále budí s plačom, že chce mlieko. Ja neviem, či počkať, kým sa sama odučí, alebo jej ho proste nedať. Keď jej nedám, strašne plače a nevie zaspať. Každý deň som nevyspata. Čo by ste robili ?

majlo1234
1. sep 2024

Ja poviem vydrzat. 3 rocna uz chape vysvetlenie podla mna. Akurat sa naucila, ze si to placom vynuti a povolite. Vyskusat cez dwn vysvetlovat a v noci sa zatat a nedat. V noci sa spi, nepapa sa

januska12323
1. sep 2024

Kým jej ho stále budeš dávať bude stále revať kým nedonesieš. V noci maximálne trocha vody a inak treba spať.

pribinak
1. sep 2024

Ponúkla by som jej mlieko tesne pred spaním ale v noci už nie.
Tak by slečna asi nejakú tu noc poplakala, ale okrem vody by nič piť nedostala

zuzkaa1991
1. sep 2024

Moja sa budila na mlieko nie pravidelne do 5r zalezi co sa jej snívalo ako cez den jedla(maly jedak bola od malička) neriesila som dokedy na mlieko sa budi ale.pila kravske

jazula
1. sep 2024

Moja má 3r3m. Mlieko má každý večer pred spaním (už kravské). Ak cez deň nespí, večer je už unavená aj sa najesť, stane sa, že sa v noci zobudí a pýta mlieko. Včera v noci sa zobudila s plačom 2x, že kde je mliečko. Tak som jej vysvetlila, že je noc a ja nejdem uprostred noci hučať s mikrovlnkou. Ponúkla som jej vodu a po chvíli plaču spala ďalej…