3-mesačné bábo spí na brušku

alzbeta3425
31. okt 2024

Ahojte
Moje 3 mesačne babo nevie inak spat jak na brušku
Na internete citam hocico ze môže zomrieť a velmi sa bojim
No môj by inak nespal jak na brušku
Položím ho na bok alebo na chrbat a do 5 minut je hore
Prosim povedzte ze som neni sama co ma take dieťa

jeliz59
31. okt 2024

@alzbeta3425 aj moje tak bolo nemala som perinu deku ale spací vak,vankúš klinovy,a samozrejme monitor dychu.....takže to ti dáva istotu

pribinak
31. okt 2024

Moje bábätko tak spalo už v pôrodnici. Proste tak mu vyhovovala poloha. Vďaka tomu ani nemal koliky

Kúp si monitor dychu a buď v klude

bociandy
31. okt 2024

Mne mama vravela ze ja som od babatka spala iba na bruchu a doteraz tak spavam (tehotenstvo z tohto pohladu bolo pre mna peklo ked som nemohla spat na bruchu😀) a moje mladsie dieta tiez len na bruchu od uplneho miminka…

aniele
31. okt 2024

Naša najstaršia (má 42, takže v pohode prežila) inak spať od narodenia nechcela. Prvé tri týždne sme bývali u našich, mama, hrdá, že ju ide kočíkovať. Samozrejme, dala dieťa na chrbát, nech susedy vidia. Nebrala moje presviedčanie. Ale malá ju hneď presvedčila. Ani parčík neobišla a bola späť, lebo dieťa revalo ako tur. A navyše sa jej od toľkého plaču tak ponapínalo bruško, že začala hneď nato po kúpaní krvácať z pupčeka. Odvtedy ma mama počúvala. Vtedy sa to skôr bralo ako výhoda, že sa ani náhodou neudusí grckami. Rýchlo začala pekne držať hlavičku. Ani monitory neboli, ale vtedy bol aj výskum SIDS v plienkach. Ostatne, dosiaľ je nevyjasnený a spanie na brušku je len jednou z možností. Rovnako ako spanie bábätka v inej izbe či v posteli s rodičmi.

rachel36a
31. okt 2024

môj syn spal na brušku od narodenia

nevenka
31. okt 2024

@alzbeta3425 nasmu stvrtemu tato poloha pomahala proti kolikam, inak nevedelo spat. A je tu, ma uz 20 mesiacov,skoro 2 rocky.

simulienka2207
31. okt 2024

Obidve moje deti spali od narodenia na brušku.. A sú tu 😉 Nestresuj. Mas monitor dychu? Ak nie, zaobstaraj si..

anjelicek26
31. okt 2024

Moj maly spi prakticky odkedy sa naucil otacat (2,5 mesiaca... ) len na brusku... ma owlet na nohe, neriesim... monituruje mi saturaciu, pulz...

danielahamar
1. nov 2024

Pred 21r mi malý v 32tt tak spal stále