3-mesačná dcéra nechce zaspať

moni_ka15
6. aug 2024

Ahojte. Mám 3 mesačnú dcérku. Doteraz večer vždy zaspávala pri dojčení, čakala som pri nej kým tvrdo zaspí čo niekedy trvalo 1-2hod. Posledný týždeň ale má problém poriadne zaspať. Hneď ako jej prsník vypadne z úst a to už vyzera že spí tak sa nato zobudí a nervôzne hľadá prso. Nebodaj jejj ho nedám, pustí silný plač. Cumlík nechce, už som vyskúšala 14 druhov😅má živé cumlík ja viem..
Čo môže byť za tým že nevie sa dostať do hlbokého spánku. Ja nemám problém pri nej večer byť ale keď to má trvať 4-5hod to uspávanie tak to je dosť náročné kedže sa od nej z izby večer už nedostanem von. Máte s tým niekto skúsenosť?

lucia13022023
6. aug 2024

Môže to byť spankova regresia. Precitaj si o tom 🙂 vtedy sa zhorší spánok a zaspavanie

cookie29
6. aug 2024

Spankova regresia, okolo 4m byva casta

cali2016
8. aug 2024

@moni_ka15 Áno, prvá spánková regresia.U nás trvala zopár týždňov, potom sa zaspávanie zlepšilo.

moni_ka15
autor
12. aug 2024

@cali2016 mojej to trvalo dva dni na tretí den uz zaspala ako obvykle. Naucila sa pretocit z chrbatika na brusko tak predpokladam ze to spracovala. Niektore vecere zaspi skor niektore bojujeme dlhsie ale uz ked prsnik dlho cucka a stale nespi a ajtak hlada tak ju uspavam na sebe a bucham ju opatrne po zadocku alebo skrabkam chrbatik a funguje to. No dala by som cokolvek zato keby zaspala sama v postielke😅ale to u nas asi nehrozi.