3,5-mesačná dcérka večer plače a nechce zaspať

30. júl 2024

Prosím vedeli by ste mi poradit. Dcérka posledný týždeň každý večer ked odbije 18ta hodina je úplne iná. Začala sa pred týždnom prevalovať cez jeden bok už aj na bruško sama. Od vtedy to začalo. Večer plače, nechce byť absolútne na rukách a keď položíme na postel neplače nachvilku vôbec. Tam sa s ňou mojkame, hladkame, pusinkujeme a potom už je aj tam dlho a začne plakať tak ju nakojim. Potom zas len plače nech vyskúšame hocičo. Pretiera si oči, červené obočie aj ďalšie znaky únavy a ona nič. Vidime že sa trápy ale ako jej pomocť? Keď ju zoberieme z postele na ruky tak strašný krik tak ju necháme. Posledné dva dni zaspala len na prsníku inak to už fakt nešlo. Vydrží hore aj 3 hodiny…zažili ste niečo podobné ? Ona je kľudné, super, vysmiaté a ukecané bábätko ale posledný týždeň večer nevieme čo sa deje. Venujeme jej každú sekundu od narodenia

lucia13022023
30. júl 2024

Môže to byť bruško, ale podľa mňa je to regresia. Syn sa začal otáčať v 2, 5 mesiaci a teda mali sme takéto 3 týždne. Skus si o tom prečítať.

wonder13
30. júl 2024

Medzi 17:00-19:00 resp.kym nezaspali, sme to mávali aj my. Prejde to.

mikitilik29
30. júl 2024

Veru, že zažili to mnohé matky. Nie si v tom sama. Môže to byť spojené s regresiou.

angeli121212
30. júl 2024

Môj keď mal nie úplne ideálne dni tak som využila všetky možnosti aj kojenie.... My sme nakoniec ostali pri uspávaní kojením mne to úprimne vyhovovalo.. neľutujem to a sice kus dlhšie ale som ho neskôr aj pekne odučila od kojenia.. ak sa ti malá ukľudní pri kojení a toto vám funguje tak to použi kľudne.. ak ani to nie tak len držím palce a verím, že to prejde takéto bábätká maju veľa období

cookie29
30. júl 2024

Moje starsie takto vecer prerevalo 3 mesiace, kazdy den cca 3-4hodiny, uz som cakala, ze na nas susedia zavolaju socialku.
Moze byt regresia, reflux, brusko... moznosti vela a vacsinou ani nezistis, co za tym bolo. Nie je jej teplo? Nie je prestimulovana?