26-mesačný syn sa pri zaspávaní šúcha

11. dec 2023

Ahojte malý sa hlavne pred spaním šucha o postel, dáva si ruku pri pipika a šucha sa. Zaspáva tak,nevieme ho od toho odnaucit. Mate skúsenosť?

drake122
11. dec 2023

Ignorovať, vekom to odíde.

anavixy
11. dec 2023

Bezne spravanie deti v tomto veku, ukludnuje sa, neriesit, prejde. Kym to nerobi stale (akoze nie pen pri uspavani ale pri hocicom pocas dna) alebo na verejnosti ani nie je co riesit a potom len vysvetlit, ze sa to robi len v sukromi…

onedaynick
12. dec 2023

Myslis dvojrocny?

sindla
12. dec 2023

Priateľov syn robí to isté, nuž, on nemá 26 mesiacov /vhodné by bolo písať roky, nie počítať mesiace/ - je to vtipné 💁 ale má 8 rokov. Upozorňujeme ho na to.

marcellka32
12. dec 2023

Počkaj keď bude mať 168 mesiacov 🙂

july0
12. dec 2023

@marcellka32 😁😁😁😁

mirkava
12. dec 2023

Aj môj to robil. Nerieš, prestane s tým, netreba si to všímať.

syslik81
12. dec 2023

moja 115 mesacna ked spi vedla mna nonstop ma hladka az kym nezaspi ... deti sa proste neako ukludnuju a je jedno kolko maju mesiacov

jaskolka
12. dec 2023

To je normálne, spoznáva svoje telo a jeho pocity. Nerobiť z toho tragédiu, normálne upozorniť, a hotovo. Prejde to vekom. Môj 3 ročný to tiež často robil, teraz už len zriedka.

autor
12. dec 2023

Áno dvojročný

zuzinka888
12. dec 2023

Momentalne toto riesime aj my. A yz mi to ide riadne na nervy- teda syn si ho len drzi chvilu- no necha ho vystrceneho z plienky a jedze je odplienkovany len cez den, kazdu noc sa precika aj 2- 3krat. Uz ma to fakt nebavy stale prezliekat postelbu bielizen, kedze pride kazdu noc k nam do postele. Uz som davala aj podlozku, no tu zkope a pokrci🙈. Vzdy ked sa s muzom v noci prebudime- len za pretocit- cumime a svietime malemu do plienky- ci ho ma na mieste🙈🙈.

ibatanecnica
12. dec 2023
ibatanecnica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ibatanecnica
12. dec 2023

@marcellka32 som to dala do kalkulačky 😂