Ahojte malý sa hlavne pred spaním šucha o postel, dáva si ruku pri pipika a šucha sa. Zaspáva tak,nevieme ho od toho odnaucit. Mate skúsenosť?
Bezne spravanie deti v tomto veku, ukludnuje sa, neriesit, prejde. Kym to nerobi stale (akoze nie pen pri uspavani ale pri hocicom pocas dna) alebo na verejnosti ani nie je co riesit a potom len vysvetlit, ze sa to robi len v sukromi…
Myslis dvojrocny?
Priateľov syn robí to isté, nuž, on nemá 26 mesiacov /vhodné by bolo písať roky, nie počítať mesiace/ - je to vtipné 💁 ale má 8 rokov. Upozorňujeme ho na to.
Počkaj keď bude mať 168 mesiacov 🙂
@marcellka32 😁😁😁😁
Aj môj to robil. Nerieš, prestane s tým, netreba si to všímať.
moja 115 mesacna ked spi vedla mna nonstop ma hladka az kym nezaspi ... deti sa proste neako ukludnuju a je jedno kolko maju mesiacov
To je normálne, spoznáva svoje telo a jeho pocity. Nerobiť z toho tragédiu, normálne upozorniť, a hotovo. Prejde to vekom. Môj 3 ročný to tiež často robil, teraz už len zriedka.
Áno dvojročný
Momentalne toto riesime aj my. A yz mi to ide riadne na nervy- teda syn si ho len drzi chvilu- no necha ho vystrceneho z plienky a jedze je odplienkovany len cez den, kazdu noc sa precika aj 2- 3krat. Uz ma to fakt nebavy stale prezliekat postelbu bielizen, kedze pride kazdu noc k nam do postele. Uz som davala aj podlozku, no tu zkope a pokrci🙈. Vzdy ked sa s muzom v noci prebudime- len za pretocit- cumime a svietime malemu do plienky- ci ho ma na mieste🙈🙈.
@marcellka32 😂
@marcellka32 som to dala do kalkulačky 😂
Ignorovať, vekom to odíde.