Dobrý deň,
mám skoro 2 ročného syna a už párkrát za poslednú dobu sa stalo, že sa v noci zobudí a spustí neskutočný nárek. Trvá aj 10 minút, než sa mi ho podarí utíšiť, natož potom ešte aby zaspal. Zaspáva pekne v positelke, občas sa raz za noc zobudí a postaví, ale položím ho späť do postieľky a on spinká ďalej. Ale tento plač ma prekvapil. Neviem či ho niečo trápi alebo niečo bolí. Máte s tým niekto, prosím, skúsenosť?
faza, nocny des.. prejde ale je o drzku.. zazila som 😁
Nočný des. Menej obrazoviek, viac objatí, skús s ním cez deň nejaké senzorické hry. Môže to byť spôsobené rôznymi stimulmi. Veľa farieb, hlasný zvuk, dokonca to môže spustiť obyčajné vŕtanie, krik, hocičo, čo prekročí jeho zmyslový limit.
Skús napísať do poradne. Pani Sláviková Ti poradí https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
Ahoj, malemu pomohlo len odist zo spálne a upokojil sa v obyvacke pri obijmani. Bol akoby v tranze neutisitelny. On by vtedy spalni snáď aj stenu prerazil, co odtiaľ chcel odist. Tiez mal okolo dvoch rokov. Preslo to, ale vždy som ho musela vziať a odniesť do inej izby.
Nočný des?