2-mesačná dcérka cez deň nespí sama v postieľke

simonaobstova
9. sep 2024

Ahojte , chcem sa poradiť či to mal niekto podobne . Naša 2 mesačná dcérka zaspáva na prsníku , keď zaspí a preložím ju je o chvíľku hore alebo ešte kým ju prekladám ale iba cez deň. Večer a v noci ju preložím do postele a spí normálne. Bojím sa že má cez deň nedostatok spánku, ale nemôžem ju mať každý denný spánok na sebe .. nejaké rady ako ju naučiť spať samú aj cez deň? :/

colsami
9. sep 2024

@simonaobstova tak ju nepreloz, nechaj ju vo velkej posteli ked zaspi, len ju odpoj zo seba 🙃
Bezne sme tak cez den robili. Rovnako sme mali. Oblozis ju perinami ak uz je pohyblivejsia a hotovo. A v noci v postielke nebol problem.

tejana
9. sep 2024

@simonaobstova u nás to bolo také isté. Senzor na zadočku, že už je v postieľke a nie na mne, hneď oči dokorán . Teraz ma 3 mesiace a už mi spinká vedľa mňa alebo v postieľke. S 3 mojkáčikmi 🤣.Avšak musím byť pri nej. Ono zo začiatku chcú bábätká spinkať buď na mamine alebo na tatovi resp. poblíž . Je to náročné, tiež som skoro nič neporobila doma. Iba keď snúbenec bol doma. Tak domácnosť musela ísť bokom. A tiež nám v noci normálne spinkala v postieľke, ale ten deň bol takýto. A teda dlhé spánky nám nikdy nedávala 😔 ani teraz. Ale už je to lepšie.

tanyan
9. sep 2024

Neporadím... Ja som našu mala každý denný spánok na sebe. 😀

slavomira236
9. sep 2024

@simonaobstova na vychode este neprsi takze pohoda. Ja neznasam dazd..ale je chladnejsie o dost ako vcera

anketkarka
9. sep 2024

@simonaobstova no a čo robí ak sa preberie? Tak možno chce odgrgnuť, nie? Nemá zaspavať na prsníku. Nie si dudel. Čím skôr sa naučí zaspávať v postieľke, tým lepšie. Na to nie je návod. Najlepšie ak sa to naučí tak, ako to bude robiť celé detstvo. Pomojkáš, dáš pusu, pohladkaš a odchádzaš do bezpečnej blízkosti, aby vedela, že keď bude mať nejaký problém, tak prideš.

adonish
10. sep 2024

@simonaobstova ked boli dcery takto male, cez den spali len v kociku alebo na mne 😂 večer nikdy nemali problém s postielkou. Chce to len čas 😊 držím palce

beata_k
10. sep 2024

@simonaobstova Kup si nosic. Mam dve deti a kazde mi postielku odmietlo. Nenecham si predsa revat 2 mesacne dieta ako tur. Spat vedla matky je to najbezpecnejsie co priroda vymyslela.

simonaobstova
autor
10. sep 2024

@anketkarka plače