2,5-mesačné bábo sa v kočíku budí

12. dec 2024

Mamicky prosim poradte. Posledny tyzden sa mi maly vzdy presne po 30 min v kociku zobudi, nejakych 10-15 min pozera a potom spusti rev a musime ist domov.
Mame ukazkovy rezim. 8.30 vstavame, potom ma bdele okno a medzi 11-12 ideme do kocika. Tam musi ist uspaty lebo inak place. Vonku sme 2 hodiny, potom doma este 0.5-1 hod spi. Dalej spi az do 17-18.00 s prestavkami na kojenie. Potom dalsie bdele okno a o 20.00 idem uspavat na noc.
V kociku je vzdy najedeny, vykakany, prebaleny… Myslite ze treba zmenu rezimu a chodit von neskor alebo je to len nejaka faza?

natall113
12. dec 2024

Presne toto robila dcéra, pol hodinu spala v kočíku potom sa zobudila a rev, postupne už ani nezaspala v kočíku a vlastne ho prestala úplne akceptovať, nebola ani v hlbokom ani v športovom, iba tam revala nič iné

taktotedanie
12. dec 2024

Nie kazde dieta je “kocikove” tak jednoducho budete vonku len 30min

kitycat
12. dec 2024

Meni sa to... celkom dlhe bdele okna ma. Po pol hodine sa vacsinou spina taky ten hlbsi spanok a to casto babatka aj budi... cize vychytat co by pomohlo? Sero? Hrnokaty povrch? Rovny povrch? Hojdanie na mieste? No a ked nic tak nic.
Mne vacsinou zaspala doma oblecena a pospala 3 hodinky 🤷‍♀️ uvidime ale nude druhe