Dobrý deň, môj 14 mesačný syn doteraz spával ako tak dobre, ale pred niečo vyše týždňom mu vyšli stoličky, tak samozrejme zle spal a bol mrzutejší. Nechcel cez deň jesť a dopapával si to v noci. Predtým zvykol v noci vypiť pol fľaše mlieka alebo občas noc prespal. Lenže ako sa dopapával v noci, tak aj keď sú stoličky prerezané a on už nie je mrzutý, na mlieko sa stále budí. Vypije dve plné fľaše mlieka, 2 hodiny po sebe, čo je teda podľa mňa dosť. Skúšala som mu ponúknuť vodu, ale z tej si len cucne a chce mlieko. Mrví sa, budí sa, sadá si a nechce spať, kým nedostane mlieko. Myslíte, že je naozaj hladný? Alebo mu to mám stopnúť a on nakoniec zaspí aj bez toho? Cez deň je potom nevyspaný a začal na obedný spánok spať o hodinu skôr než bol zvyknutý, keďže je kvôli nočnému vystrájaniu nevyspaný. Za rady pekne ďakujem.
@katie253 aha tak toto by ma nenapadlo. Ďakujem za tip
Daj vedieť, ako ste dopadli.
Nie, nie je hladny, pokial nema 6kg, co nema. Dieta v jeho veku, teda aj v nizsom veku a vahe, cie prespat , prebdiet celu noc bez jedla. Mam 3 deti, jeddn spal od 7mesiacov celu noc, dcera sa budila, ale asi kvoli celiakii a bolavemu brusku, syn 8r.este terazvnoci spieva, hovori, recituje, smeje sa, vrieska....proste nas budi. Daj mu max.vodu, tu nechce, takze nic. Je noc, nech lezi.
Nezačal ti aj viac cikať? Hlavne v noci? Môjmu synovi sme takto zistili cukrovku. Cez deň bol aj unavený, nechcelo sa mu chodiť, bol viac plačlivý, unavený. Skús zobrať moč na vyšetrenie k lekárke obvodnej.