14-mesačné dieťa sa začalo v noci budiť často na jedlo

7. apr 2024

Dobrý deň, môj 14 mesačný syn doteraz spával ako tak dobre, ale pred niečo vyše týždňom mu vyšli stoličky, tak samozrejme zle spal a bol mrzutejší. Nechcel cez deň jesť a dopapával si to v noci. Predtým zvykol v noci vypiť pol fľaše mlieka alebo občas noc prespal. Lenže ako sa dopapával v noci, tak aj keď sú stoličky prerezané a on už nie je mrzutý, na mlieko sa stále budí. Vypije dve plné fľaše mlieka, 2 hodiny po sebe, čo je teda podľa mňa dosť. Skúšala som mu ponúknuť vodu, ale z tej si len cucne a chce mlieko. Mrví sa, budí sa, sadá si a nechce spať, kým nedostane mlieko. Myslíte, že je naozaj hladný? Alebo mu to mám stopnúť a on nakoniec zaspí aj bez toho? Cez deň je potom nevyspaný a začal na obedný spánok spať o hodinu skôr než bol zvyknutý, keďže je kvôli nočnému vystrájaniu nevyspaný. Za rady pekne ďakujem.

katie253
7. apr 2024

Nezačal ti aj viac cikať? Hlavne v noci? Môjmu synovi sme takto zistili cukrovku. Cez deň bol aj unavený, nechcelo sa mu chodiť, bol viac plačlivý, unavený. Skús zobrať moč na vyšetrenie k lekárke obvodnej.

autor
8. apr 2024

@katie253 aha tak toto by ma nenapadlo. Ďakujem za tip

katie253
8. apr 2024

Daj vedieť, ako ste dopadli.

jamidea
8. apr 2024

Nie, nie je hladny, pokial nema 6kg, co nema. Dieta v jeho veku, teda aj v nizsom veku a vahe, cie prespat , prebdiet celu noc bez jedla. Mam 3 deti, jeddn spal od 7mesiacov celu noc, dcera sa budila, ale asi kvoli celiakii a bolavemu brusku, syn 8r.este terazvnoci spieva, hovori, recituje, smeje sa, vrieska....proste nas budi. Daj mu max.vodu, tu nechce, takze nic. Je noc, nech lezi.