10-mesačný syn v noci nespí

5. okt 2023

Baby chcela by som radu ak ma niektorá skúsenosť. Malx bude mať 10 mesiacov ha chvíľu.doteraz spal úžasne celú noc max jeden krát mlieko.posledný týždeň mi spí hrozne doslova zaspí okolo 7-pól 8 vecer a od 12 to prichádza vrieska nechce spať sedí a toto každú pól hodinu aj hodinu som unavena..každá ktorá to prežila pochopí prešli sme viac menej na jeden spanok chodí soat okolo 12 doobeda do tej pól 2-2 potom ide spať až o 7..neviem či to je tým že nemá dostatok spánku . Lenže nechce mi viac spať vrieska keď ho chcem cez deň uspat ešte raz som unavena strašne…máte niekto skúsenosť ? Čo by to mohlo byt ?

beata_k
5. okt 2023

10 mesacne urcite nema mat jeden spanok. Je to na jeho mozog malo. Je preunaveny. Nezacal 4-nozkovat? Vtedy sa pokazi spanok. Alebo zuby.

h2
5. okt 2023

Tu som našla jeden článok, možno ti pomôže: https://www.lepsispanokbabatiek.sk/8-10-mesacna...

autor
5. okt 2023

@beata_k stvornozkuje už od 6 čiže to asi nie zuby vyšli 2 teraz tiež som to pripisovala ale nevidim ďalšie čiže mne to skôr pride ako nejaké nočné desy alebo čo ..

beata_k
5. okt 2023

Aj to moze byt. Ale ten jeden spanok mi osobne pride ako kamen urazu.

autor
5. okt 2023

@beata_k dnes som skúsila dva nasilu ale zaspal čiže uvidím aspoň budem môcť vylucit

lorin29
5. okt 2023

Úplne ta chápem... Naša malá od narodenia nebola extra spáč.... Ked mala toľko ako tvoj spala len raz denne a presne si pamätám ze mala obdobie kedy sa takto budila v noci a vrieskala aj 3 hodiny.. Od roka a pol nespi na obed vôbec... Je to extrémne náročné