Zvýšenie imunity škôlkara

18. okt 2021

Mamicky co davate detom na zvysenie imunity a zda sa vam, ze zabralo? Davam betaglukan, teraz aj C-cko a nestaci. Id zaciatku skolky sme uz druhy krat chori (syn a aj mladsia dcera a aj ja)..... a teraz je doma uz treti tyzden, co ho nechcu upustit sople a sem tam kasel.
Skuste poradit. Zvazujem produkty od forever, alebo imunoglukan....alebo?

kulumulu123
18. okt 2021

Obyčajny d vitamín a c vitamín. Nič viac zatiaľ chori neboli ani jeden 7r a 1 3/4r.

elizabet173
18. okt 2021

nedávala som nič, iba pestrá strava, veľa ovocia a zeleniny, kyslá kapusta, neobliekať teplo, neprekurovať doma, skôr "studený odchov", vonku hodiny a hodiny za každého počasia. Teraz je ale ich organizmus oslabený, no okrem C a D by som nedávala nič, ak sa ti dá, nechaj ich doma dlhšie.

luccy89
18. okt 2021

Davam C aj imunoglukan aj arko defenses mal, dojceny je stale a ako nastupil, este nedochodil tyzden🤦🏼‍♀️ Takze podla mna nepomoze nic, len tym prejst. V pondelok je deti v skolke 17 a v piatok uz len 5🤷‍♀️

luccy89
18. okt 2021

Inak kym nechodil do skolky, nebol chory

elizabet173
18. okt 2021

@luccy89 veď to je normálne, že kým nechodil do škôlky, nebol chorý. Jeho imunitu oslabuje aj stres z nového prostredia, nových pravidiel, iných detí, plus škôlkárske bacily.

oblecenie99
18. okt 2021

Ja mam jaslickara, sú dve skupiny, v každej po 15 deti, keď som bola v piatok po malého, tak hovorili, že dokopy ich je teraz 5,proste dva týždne v jaslickach, 2 týždne doma chori, všetci na striedačku.. Asi ako vyššie píšu, ja som mu kúpila C (lipo C askor), berie D, a beta glukan (imunoglukan je jediný "Liek" čo som do neho nedostala a malý mi pritom v pohode vypil aj smectu, ta mu dokonca aj chutila 😀 a berie už dlhodobo od leta probiotika (mali sme veľmi zlý priebeh tráviacich ťažkosti ktorý sa ťahal mesiac s dvoma hospitalizáciami, tak sa dával dokopy dlho, preto tie probitika). Ináč nič, snažím sa, aby mal stravu pestrú a vyváženú, aj keď ovocie nechce, tak maskuje do rôznych kasiciek, čo teraz tiež nechce.. 🤦‍♀️ Asponze zeleninu ako tak zje a polievky..

autor
18. okt 2021

No skusim z toho, co ste poradili. Von chodime kazdy den a aj v zime sa snazime. Zelenina, to je tazsi oriesok. Na tanieri ju maju casto....ale som rada, ked zjedia jednu scherry rajcinu napriklad.... nutim vydieram obcas, aby zjedli mrkvu v polievke napriklad. Skusim pokracovat v betaglukane a C, D vitaminy....
Co sa tyka kurenia, to je trochu problem.... ja sama som zimomriavka 🤦‍♀️🤷‍♀️ a proste v zime, ked mame pod 23 stupnov... je mi zima. Ale je pravda, ze doma sme max v dlhom tricku. Mozno keby nosime mikinu, tak znesieme menej stupnov. Akurat na spanie mame radi chladnejsie...cca 20-21 stupnov.

engel76
18. okt 2021

Immun44 sirup

marty_4
19. okt 2021

zaklad je proste vitamin C a D, to podla mna ked sa dava dlhodobo tak u deti to ma velky vplyv na imunitu a dokaze pomoct, ja kupujem Cebion, ten davam vsetkym trom a teda problemy nemame 🙂 samozrejme je podstatne aj to aby chodili deti von, aby neboli zbytocne naobliekane 🙂

autor
19. okt 2021

@marty_4 tak som sa rozhodla, ze skusim pre deti aj seba C D a aj imunoglukan zacneme brat dlhodobo. A verim, ze o par mesiacov bude vidno rozdiel. Teraz vsetko chytam aj ja.

krstn003
23. mar 2022

aj my máme od nich céčko, je veľmi super aj vďaka testovacím prúžkom

@oblecenie99

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz