Zvýšené teploty a výčitky svedomia

gulka2010
22. feb 2018

Mamičky prosím vás, synček dostal v utorok večer teplotu, mal 38,3 C, na druhý deň približne rovnaké teploty, dnes už zvýšená teplota, teraz večer 37,5C, celý deň nemal nurofen, takže sa to lepší.
No ja mám veľké výčitky svedomia 😐 v utorok doobeda som šla dať na balkón vyvetrať periny, malý sa hral vedľa v izbe, ja som nechala balkónové dvere otvorené a nevšimla som si, malý dobehol a chvíľku pred otvoreným oknom stál, bol mráz😐 mohol dostať teploty z toho? Hneď o pár hodín?
Pravda však je, že u nás teplotuje aj moja sestra, takže mohol to dostať aj od nej. Ziadne iné problémy nemá, ani sopke, ani kašeľ.
No ja mám výčitky, že čo ak ho "prefuklo" mojou vinou.
Je to možné, že by dostal tak rýchlo teplotu?
K doktorovi pôjdem zajtra, ak by to neprešlo

bosoriak
22. feb 2018

@gulka2010 nie. Teplotu sposobuje virus, nie chlad. K lekarovi by som nesla ak to ma klesajucu tendenciu, 38.3 nie je nic vazneho. Este tam bohvieco chyti v cakarni.

pininka
22. feb 2018

Tak to by moja mala v kuse teploty. Bezne chodim na terasu pre drevo do krbu a mala za mnou. Neboj, urcite to nebolo z toho. Teraz mas vsade chripku, tebe nemusi byt nic, ale dieta to chytit moze.

gulka2010
autor
22. feb 2018

@bosoriak presne aj ja som si povedala, že teplota klesá takže ho tam nejdem zbytočne ťahať k toľkým chorým deťom. Ale aj tak mám výčitky že čo ak to mohla byť tým mrazom ale asi je pravda, že teploty asi spôsobuje vírus.

@pininka však to, že aj doma asi máme nejaký vírus, lenže nie to napadlo, keď som ho videla stáť pred tým oknom, že aby mi neochorel a ako naschvál, malý večer teplota 😐

ukulela
22. feb 2018

@gulka2010 zo zimy by mal sopel, nie teploty. zbytocne vycitky a stres. najma, ked mate doma chorobu.

gulka2010
autor
23. feb 2018

@ukulela veď to, tiež mi napadlo, že by aspon sopliky dostal, ale on nič, iba teploty. No dnes už nemá, tak som rada, bol to nejaký vírus asi.