Zvýšená teplota, zvracanie a bolesť nôh u syna

estikamajo
22. okt 2019

Zdravím vás. Mám takú otázočku. Malý včera v noci zvracal, má zvýšenú teplotu a od rána ma bolesti v nohách a problém s chôdzou. Má s týmto niekto nejaké skúsenosti? Ďakujem

deti95060810
22. okt 2019

nie je mu len nevoľno? myslím že má slabosť...
aj ja pri nevolnostiach mám problémy s chodením, dokonca pri silnej nevolnosti mi až tŕpnu nohy , ruky....ako nevolnosť odchádza - prestane po chvíli aj tŕpnutie...

estikamajo
autor
22. okt 2019

@deti95060810
@deti95060810 nevoľnosť na ňom nebadat, sám sa sťažuje na nožičky.

sedem
22. okt 2019

@estikamajo asi.moc nepomozem, ale moja mladsia, ked ma teplotu, tak sa tiez obcas stazuje na bolest noh, ale teda ozaj vidno, ze ju bolia, vacsinou to prejde behom pol dna alebo dna, dlhsie to nezvykne trvat, tiez by ma zaujimalo, s cim to suvisi...

estikamajo
autor
22. okt 2019

@sedem no on vstal ráno o 4 a od vtedy ma problém s chôdzou. Boli sme aj u Dr. Ale žiadne vyšetrenie nič.

sedem
22. okt 2019

No mne napada len ci to nemoze byt nejaky zapal v tele, pripadne ci to nesuvisi s rastom...nech je maly cim skor ok, viem si predstavit tu bezmocnost, ked nevies, ako pomoct...lieky od bolesti nepomahaju? Nejaky panadol, nurofen?

lyci
22. okt 2019

@estikamajo pravdepodobne rychly rast, ak ma vyssich rodicov. popripade zmena pocasia. nam mama zvykla natierat alpou nohy. vela noci sme preplakali kvoli bolavym noham

lentil0805
9. dec 2023

@estikamajo ahoj, prosim presla vam vtedy ta bolest?