Prosím o radu skúsenejších mamičiek. Synček má necelých 8 mesiacov a od štvrtka má zvýšenú teplotu max do 37,7. Dnes a včera mal už len do 37,4. K tomu má vlhký dráždivý kaseľ, ale nekašle nejak často. Zrejme sa nakazil od staršieho, ktorý mal týždeň dozadu laryngitidu. Moja otázka znie.. mám ísť s ním zajtra k lekárke alebo este deň-dva počkať? Najradšej by som sa s lekárkou spojila telefonicky ale jej je problem sa dovolať. A zas mám obavu aby sme v čakárni nechytili niečo horšie. Neviem čo mám robiť.
@kacena4 nemá nič také, rozmýšľam len kvôli tej zvýšenej teplote, vlastne už v stredu večer som mu namerala vyššiu takže dnes je to piaty deň.
Synovi presne takto zacala pred tyzdnom choroba. Skoncilo to zapalom priedusiek a antibiotikami. Nasad mu Stoptussin a volaj doktorke.
@andrea_82 och no presne toho sa bojím.. a jej sa dovolať to je takmer nemožné, hlavne teraz keď je toľko chorých. A v čakárni je to tam sám bacil, má spoločnú čakáreň s ďalšími dvoma pediatričkami 🙈asi ešte zajtra počkám pripadne sa pokúsim tam dovolať a ak nie tak v utorok pôjdeme.
ak nema stazene dychanie, nejake vaznejsie problemy nesla by som ak by sa pridruzilo aj ine zvazila by som