Ahojte vcera som bola s malou na pohotovosti koli zvýšenej teplote.Keďže je starší syn chorí uz 2 týždeň,tak som s ňou radsej šla, do teraz chorá nebola ma 6 mesiacov. Vysetrili ju a vraj vsetko v poriadku dýchanie ciste crp vporiadku.Zubky jej tiez ešte nejdu vravela doktorka.Moze mať zvýšené teploty koli zubkom aj keď jej zubky ešte nejdu.Ale inak je nervózna,hryzie si pästičky a je taká plačliva.Pri starsich dvoch synoch sme take nezažili tak preto sa pýtam. Ďakujem
@lenuska333 môže mať teplotu zo zubov aj keď ich ešte nevidíš a vyrašia neskôr. Ale keď máte doma chorého súrodenca tak môže mať kľude to isté alebo aj hocijaký iný vírus. Teraz je toho veľmi veľa.
@lenuska333 a akú mala teplotu? Syn mal v tom veku úplne bežne 37,2°. Bola to jeho normálna teplota.
Veď ak mala len zvýšenú a prvý deň, zbytočne na pohotovosti mohla ešte niečo chytiť. Stačí, keď ju budeš sledovať, či sa choroba vyvinie, alebo teplota ustúpi
Kolko bola ta zvysena teplota?
@zorkahorka 37,6 dnes rano o 7
Nehnevaj sa ale bezat na pohotovost kvoli zvysenej teplote?Sorry,si v poriadku??Mas uz 2 deti,tak by si mohla byt skusenejsia, nereagovat hystericky pohotovostou 🤦♀️ Este u prvorodiciek pochopim,ale u dvojmatiek nie.Teplota nie je choroba,je to len reakcia organizmu a musis predsa cakat na co reaguje.37,6 ani neviem co riesis,to nie je ziadna teplota.Pockas do 38,5 a zrazas teplotu liekmi a cakas do coho to vypukne.Sople,zuby,chripka,6.choroba...
..Ved ani lekar nevie iba na zaklade zvysenej teploty co jej,nema ju na co liecit a zeny tu uz toboz nie.Neviem consi cakala ze s nou na tej pohotovosti spravia.
@maminkadeticiek ona mala potom večer 38,5 a kedze mam mladsieho chorého tak som sa zlakla preto sme na tu pohotovosť isla ved tolko detí je chorých radšej pôjdem stokrát zbytočne ale viem ze je v poriadku ako čakať
@lenuska333 pozoruj ju, možno sa priznaky ukážu neskôr. Ak ju dojcis, dojčí čo najviac, v mliečko ma aj protilátky. Skoré uzdravenie deturencom!