Ahojte, malá mi berie od stredy Biseptol na zápal močových ciest a dnes má znova zvýšenú teplotu (37,2). Čo s tým?
Zápal močových ciest môže veľmi ľahko prejsť do zápalu obličiek, čo už nie je sranda. 37,2 nie je podľa mňa ešte vysoká teplota. 😉 To by som ešte neriešila. Nám bolo povedané, že akonáhle teplota vystúpi nad 37,5 a trvá dva dni, treba opätovne priniesť moč na kontrolu. Tak ju sleduj a ak by teplota stúpala, radšej k lekárke. 😉 😉 😉
37,2st je ok teplota, mierne zvysena, u niektorych deti najma podvecer a vecer je to normalna teplota, teplotu treba riesit antipyretikami az pri 38,5st.
Ahojte babenky!
My máme podobný prípad. Náš malý - 3.ročný synček je druhý týždeň doma (chodí do škôlky), od štvrtku berie antibiotiká Klacid, pretože sa nám zhoršil kašeľ. No a od včera večera dostal horúčky. Dokonca dnes popoludní mu teplota vystúpila na 39 st.C. A to dávam zábaly, nad 38 st. C už aj Diazepam a podávam Ibalgin Baby. Vie mi niekto vysvetliť, prečo má teploty-horúčky, keď berie antibiotiká?... Ďakujem 🙂)
Dobry den syn ma od piatku antibiotika Cefzil no od vcera horučkuje a vobec nechapem ako moze dostat horučku ked berie antibiotika som zufala nevim ci ist na pohotovst
@lucka2726 tekutiny, znizuj teplotu, ja by som pockala, ci sa mu nepolepsi, ak nema stale nad 39. Mohol chytit nejaku virozu.
nič prejde to.aj naša to má pri atb.nám stúpla aj na 38 a potom kleslo na 37,2