Dobry deň chcem sa opýtať či máte skúsenosti so zvysenymi teplotami tak do37,2 u detiiciek tak do 6-7 mesiacov
Nie v zadocku normálne na hlavičke aj cítiť že je teplejsi
Meriam digitálnym celovym namierim na celicko a on odmeria ale kontrolujem to stále aj na sebe či to náhodou teplomer nemeria všeliako a ja mám ok len maly má zvýšenú
@lalilala tak najspolahlivejsie je merat v zadocku a odratat 0.5,ja som mala vela teplomerov a zo skusenosti viem ze celove presne nemeraju.Ale aj tak do 37.5 je teplota normalna,najskor je velmi naobliekany a ak nema ine problemy ako kasel,soplik ci nepokoj tak by to malo byt OK.
a doktorka čo vravela, moja vravi že 37,2 nie je teplotka
Ale stále je doma rovnako oblečeny len tenucke balené dupacky a teploty raz mame potom zasa pár dni nemáme 😒
@lalilala ano, mam...zial negativne.....zacalo to ockvoanim.....v 5.mes. bol ockovany a odvtedy mal teplotu 37,2-3 kazdy vecer...rok a pol prosim pekne!!! (az kym som sa nevykaslala na lekarov, kt. nic nezistili) a nevzala vsetko do svojich ruk a maleho nedetoxikovala od tazkych latok a kovov.....pomohlo (len skoda, ze mi to trvalo tak dlho, kym mi to doplo..)
@sorciera24 moj mal zvysene uz pred ockovanim a aj cez den nie len vecer ;/ ale ockovali sme sa pred 9 dnami tak rozmyslam ci to teraz nie je reakcia ze telo vytvara protilatky ;/
@lalilala to netusim....mojmu to zacalo az po ockovani (pred tym to nemal...takze viem, ze to bolo toho....)....takze neviem, patraj po pricine.....
Dobrý deň prajem ja by som sa chcela spýtať kto ma stym skúsenosti mám 2mesačneho bábätká ..pokašľava sopli a ma aj hnačku dakedy ma zelenu hlienovinu a dakedy vodovu bola som znim ku dochtorke a dávam mu smecta na hnačku bola som znim utorok poraďte mi čo mám robiť teplotu nama chvála bohu
ahoj, nebudu to zubky