Zvýšená teplota, bolesť hlavy a slabosť. Máme Covid-19?

vladkabalazova
4. feb 2022

Ahojte už som tu ohľadom tohto písala viete švagor b9l z pozitívnym v kontakte bol aj u nás a včera pod večer som slabá zvýšená teplota upchaty nos bolesť hlavy celková slabosť a môj 18mesacny synclek ma tak isto upchany noštek furt sa prehadzuje ocicka až také zaslzenle je možné že máme vírus?
A hlavné ake lieky mám dávať malému?

zdenka11081983
4. feb 2022

@vladkabalazova ja teda neviem ci fakt tu hľadáš odpoveď ci mas kovid? Véd vari vies, ze treba ist na test? Lieky od teploty, od kašlu...

kitycat
4. feb 2022

S kym/s cim
Z koho/z coho

solange7
4. feb 2022

@vladkabalazova chod na test.

lululilien
4. feb 2022

A švagor sa ako cíti? Bol na testoch? Zajtra choďte na testy a keď budete pozitívni, poraď sa s pediatrom čo malému dávať. My sme dávali deťom 2x denne nurofen, lebo pri kovide sa nevie či v tele prebieha zápal a aby po jeho prekonaní nemali pokovidové komplikácie. Ja s manželom sme si dávali aspirin, (lieky čo dom dal), všetko po konzultácii s pediatrom a doktorom. Držím palce a hlavne nestresuj. Malému a sebe dať lieky ako pri nádche, keď tak zavolaj na pohotovosť.

lenuska9999
4. feb 2022

@vladkabalazova musíš ísť na test, jedie tak zistíš, či máš naozaj covid . Objednaj sa na PCR cez korona.gov. sk budete pozitívny, treba volať obvodnej lekárke a pediatričke aby nasadili lieky. Z tých voľnopredajných môžeš od horúčky paralen, deťom paralen čipky alebo nurofen. Ak je len mierne zvýšená teplota, čiže pod 38, tak lieky od teploty nedávaj, aby telo bojovalo aj samé s horúčkou. Od kalsu nejakú sirup, záleží od toho ci máš suchý alebo vlhký, ... na nádchu sprej do nosa. No a zvýšené dávky vitamínov vám aj deťom. Cčko, Dčko a Zinok

miadi
5. feb 2022

To je taka otazka ako .. sex sme mali 2dni pred ovulkou ms mà prist o 5dni bolia ma prsia mam hnacku nafuknute brucho som teho? Ani v tomto pripade nikto nema kristalovu gulu a treba urobit test. Len tento netreba ocikat.

matafich
5. feb 2022

@miadi mne sa zdá, ze sa pomaly ľudia na forach budu pýtať, koľko je hodín, lebo sa im doma nechce ísť pozrieť na hodiny.

janinah
5. feb 2022

@lenuska9999 súhlasím.len dopisem.ze Paralen.nurofen a hocijaké analgetiká sa pri covide môžu dávať bez ohľadu na horúčku.posobia proti bolesti hlavy aj svalov celého tela.zo skúsenosti okolia dobre zaberá Paralen grip a flector- u dospelých.

buzz5
5. feb 2022

@vladkabalazova áno presne rovnaké príznaky aj my, dcéra 1rok dostala sirup suprax plus na horúčku jej mam dávať čipky, pre dospelých nám tiež doktorka predpísala asi 6skatul liekov... Antigen bol negat. obporucam ísť rovno na pcr

dadulamamula
5. feb 2022

@vladkabalazova a co tak sa otestovať? Ako mi to mame vedieť? Môžeš mať covid, byt prechladnuta, ale aj chrípka... Teda myslím ze okrem čo idú existuje aj chrípka ci iné choroby...

mogaa
5. feb 2022

covid bez testu nerozlíšiš od iného vírusu, chripky či prechladnutia......leda že vytiahnem vešteckú gulu....

bboossoorka
5. feb 2022

@vladkabalazova ahoj. Nemusíš ísť na žiaden test. Ak má mali príznaky na sad liečbu plus u nás išli hneď ATB. Keďže sme mali kovid doma tak som vedela ze to chytil aj mali. JA BY SOM TAK MALE DIEŤA SPRTAT NEDALA. AJ TAK HO MUSÍŠ BUD LIEČIŤ ALEBO LIEČIŤ. DRZKAJ TÉ SA

nevenka
5. feb 2022

@bboossoorka hej, hlavne ze sprtat nie, ale antibiotika hned. Covid nie je bakterialna infekcia. Nasa dr. nam predpisala Isoprinosine, ked tak. Ale my to mame bez priznakov. Nedavam teda nic okrem vitaminov a medicinalnych hub ako Coriolus.

zdenka11081983
5. feb 2022

@bboossoorka tak spratat nie ale ATB od brucha hej... Nepochopim nikdy. A keď robí Dr výter z nosa, hrdla, zadku, pošvy to ti nevadí??

miadi
5. feb 2022

@matafich a pritom cas je aj na mobile aj pc obrazovke 🤣

vladkabalazova
autor
5. feb 2022

@bboossoorka ďakujem krásne dnes malý ma dýchanie čisté ja zvýšená teplota upachty nos bolesť hlavy noh celková slabosť čudná pachuť v ústach závraty na testy ísť nevládzem ani dnes som celý deň len spala

bboossoorka
6. feb 2022

@miadi aké ste múdre. Keď sa mi nepáči nekomentujem. Pani sa pýta a není zvedavá na debility

bboossoorka
6. feb 2022

@zdenka11081983 mne nie... Ale decko si SPRTAT nedám. Kto chce nech sa dá vysparat od hlavy po paty..a hej jasne malému decku dám vysprtat vagínu. Trápny koment ale volajúci na ambulanciu.

bboossoorka
6. feb 2022

@vladkabalazova už bude len lepšie. Nebojte. Hlavne čistá myseľ a strach bokom

bboossoorka
6. feb 2022

@nevenka keď ti decko bude chrcat a nevetmu ta nikde ti budu aj ATB dobre. Lepšie začať skôr ako neskoro. Každý si pozná svoj stav niesme dilinovia.

slniecko_12
6. feb 2022

@vladkabalazova dufam ze nebudes taka lahostajna k ostatnym veciam, napriklad, aby si dalej neroznasala koronu alebo aby si to brala na lahku vahu (kovid) ako si lahostajna k testovaniu..ci si ockovana? ;)

miadi
6. feb 2022

@bboossoorka debility ? Ty si trapna. Pani sa pyta na nieco co jej ludia nemozu len tak tipnut. Na debilnu otazku debilna odpoved . Taku hlupost ako site napisali to sa casto nevidi . Rychlo test nejde do mozgu uplne v pohode na okraji nosa staci, pani sa nemusi pytat moze si hodit mincu ked nechce urobit test .

zdenka11081983
6. feb 2022

@bboossoorka aha, no mojmu ako to nazýva decku teda ster z vag.. robili keď dostala mykozu po antibiotikach. A nebudem Ti rozprávať ci so s nou prežila na onkológii detskej. Co je na tom trápne? Prežívaš to akoby horsie veci neboli.

bboossoorka
6. feb 2022

@zdenka11081983 ja neprezivam ja zijem

bboossoorka
6. feb 2022

@miadi ja sa hádať nebudem niesom s tích. Rád co chceš.