dievcata, moja dcerka sedem mesacna, ma teplotu v konecniku 38,3 stupnov. ma horucu len hlavicku, celo aj rucky nie su horuce. teplota jej stupne rano, v noci sa ochladi a uz je tomu tak druhy den. prosim poradte, co mam robit.
no tak snad ist lekarovi🙂 lepsiu radu asi nedostanes, kedze maloktora studovala medicinu a ak aj niektora ano, tak na MK to dietatko nevidi..... drzim palce, nech ste v poriadku
@brambie a nemoze byt proste prehriata zo spanku? 🙂
myslim, ze si robis zbytocne starosti. aj ked to chapem, tiez som si robila, ale potom som zistila, ze to tak ma vlastne stale a o nic nejde. takze som neriesila 🙂
inak, co som vypozorovala- zvysenu teplotu mal vzdy po spanku, jedle, placi a hre. takze skoro stale 😀
@brambie a este jedna vec- male deti znasaju vysoke teploty ovela lepsie nez my dospeli 🙂
moj maly teda este chory nastastie nebol (klop klop) ale cca dva tyzdne dozadu mal tiez v noci teplotu 38,8 (po odcitani) ale kedze okrem toho, ze bol horuci nejavil ziadne znamky choroby, tak som nezrazala ani ziadno neriesila- akurat som ho na spanok menej obliekla.
rano uz bol fit.
myslim, ze sa jednalo o zuby, ma napuchnute dolne patky 🙂
takze moja rada na zaver- pokial sa Ti mala zda v pohode, tak vobec zvysenu teplotu neries. a cipky su uplne zbytocne, kym teplota nevystupa nad 38,5-39 🙂
@brambie tu mas dobry clanok o teplote ako takej, ci z ockovania, alebo nie .
@lulu090 takú teplotu mal po odpočítaní 0,5 stupna? lebo my sme mávali pred prvým očkovaním vždy teplotu 36,5 po odpočítaní a teeraz po očkovaniach máme už 36,8-37 po odpočítaní. Nie som ani odporca ani zástanca očkovania, len som si to tak všimla....
@brambie odmerala si jej teplotu hlavy a teplotu ruk ? a bola rozdielna ? kolko stupnov bol rozdiel ?
- ci si teplotu len odhadovala , podla toho ako sa ti "zda" . ak hej, tak to nikdy nerob. nikdy neodhaduj teplotu tym ,ze sa malej dotykas, je to totalny nezmysel robit take nieco. dobra pomocka je dialkovy infrateplomer , rychlo zmerias teplotu na roznych castiach tela a aj v spanku.
ide ma trafit, ked manzelka pribehne "mala je taka horuca!" - ja ,ze hej ? povedal kto ? tvoja ruka ? - odmeriam teplotu - 36 ^^ 😕 😅
to je dobre ,ze nie je ockovana ..dobry vyhlad na zdravy zivot. 🙂
@brambie teplota merana v konecniku - odratava sa 0.5 stupna. je tatoteplota ktoru uvadyas uz po odratani?