Dobrí deň má niekto s tým amoniakom skúsenosti ?
@andy1985 boli sme na endokrinologyčky a chce nás poslať do Ba na vyšetrenie a vyjadrila sa že by to tak nemalo byť ale že to malé deti môžu mať lebo majú nezrelu sústavu ,ale zas ja som čítala že to môže byť zvisene aj z choroby bola chorá prekonala coronu a o 2 t jej brali krv a moč, tak kienby to bolo len z toho.
@andy1985 tak už by to vedeli v pôrodnici brali s päticou krv a teraz má 1,5r ale prestim robili testy a vyšlo lyzinuricka proteínova intolerancia a preto robili testy na amoniak a ešte ,zaostávame v raste preto aj náš poslala obvodná na endo, ale narodila sa 44 cm a 37 TT ťažko to dobieha
@andy1985 ideme prvý krát do Ba moc jej tam budú neskôr inak brať aby bol čo najviac sterilny či čo a už sa neviem dočkať nech už vieme na čom sme ale tak aj rastie dieťa po roku ako bola na kontrole bola na poslednej poradni a za 4 m narástla 5 CM čo je dobré lebo po roku deti by mali nárast tak asi 12 CM tak cca každý mesiac narastie ten 1,5 CM hádam to doženie ale zas má byť po kom väčší máme 155 CM a menej čo sme ženského pokolenia možno aj mi to máme ako o tom nemusíme vedieť,aj moje dieťa je živé neodpadava ,a není spáva práve ani si nesadne len behá plná energie
Čo hovorí detská doktorka?