Dobrý večer žienky... Prosím vás nemá lte skúsenosti zo zvýšenými amylazami v krvi u deti? Norma je do 1,86 a syn 5 ročný ma už dlhšiu dobu zvýšené pohybuje sa to od 1,90 do 2,40.Na gastro sme objednaný 29.1...ostatne hodnoty co sa týka pankreasu pečene ma v poriadku aj sono nechápem papa zdravé veci nie mastné vyprážané tak nechápem... Ďakujem
@evitka83 nie to nevysetrovali ešte na gastro ideme 29.1 hnačky nemá bolesť brucha mal pre to mu to Dr vyšetrili ale mal brusnu virozu a potom bol chorý a bral antibiotika vtedy ho bolelo bruško pripisoval som to ATB keď douzival už ho nebolelo no to bolo v novembri no a stále to ma zvisene. Co sú to za testy?
@elumina dobry den, mozem sa opytat ako ste s dcerkou dopadli? Mame to tiez tak, bolesti bruska skoro na kazdodennom poriadku a vsetko ma negativne okrem tych amylaz, tie ma zysene. Objednala som ju akurat na gastro, tak cakam co sa tam bude diat...
Dievčatá dnes som volala za výsledky a amyláza v krvi v norme no v moči zvýšená, nechápem čo to môže byť
@ludmila1307 @miskaaa89 prosím vas ako ste dopadli? Moja mala tiez ma uz 2 tyzdne bolesti bruska a gastro mame az o vyše 2 mesiace. No brusko stale boli.
@miskaaa89 aky na prijem sacharidov? Laktozy? Hitku vysetrovali? Nema ziadne dalsie tazkosti? Bolesti? Hnacky? Kozny vysyp?