Ahojte, syn pravdepodobne zo škôlky doniesol nejakú pliagu. Pred 4 dňami začal mať hnacky, ale také ze 1-2 krát do dňa. Včera večer začal vracat. Išiel spať s prázdnym žalúdkom. Dnes doobedu to bolo ok, nezvracial. Poobede ale začal hnačkovat (4x) a od 6 uz aj vracal (4x). Tekutiny cely den bieda, a k tomu od kedy opäť začal vracat, tak v sebe nič neudržal. Teraz zaspal. Nam ho v noci budit aby sa trochu napil? Ci nechať ho tak nech spi? Bojím sa dehydratácie, vôbec neviem odhadnúť kedy sa už mám báť
@zuzula123456789 ďakujem za odpoveď, mam totižto aj mladšiu dcéru, a muža momentálne preč. Nie je spavy, mal dnes klasicky režim ako zvykne mat, ani nebol slabý. Len teraz neviem ci ho nechať celu noc tak, alebo priebežne budit. Ale asi ho budem
@im709vf
mz sme v lete mali takyto bacil, ze deti najskor grckali (trvalo to asi pol dna), potom v lekarni kazali davat po lyzickach bud cierny caj, kolu, pepsi kolu, mineralku, ked prestanu grckat tak aj rehydratacny roztok napr. kulisek
moji tiez nemali vtedy teploty, ale pol dna prespali, nastastie sme to zvladli doma
lekarke som iba volala, kazala potom drzat prisnu dietu .....iba napr. varena mrkva, zemiak, ryza, banan, slane tycinky, suchare ....aspon 3dni
po 2dnoch to detom preslo
my dospeli sme vtedy mali iba nechut do jedla a unavu
Kuliska dávaj stále po lyžiciach až kým ho v sebe neudrží..inak čudujem sa,že si ešte v ten deň ako zacal hnackovat a toľko nezvracal nemasadila ihneď probiotiká..mohli ste sa vyhnúť horšiemu priebehu..kým ich ešte vedel udržať v sebe
Neboj zvládnete to moja akú rat tento týždeň mala nejaký vírus vracala v sobotu večer a v nedeľu doobeda neviem z čoho je autistka neverbálna tak nepovie mi nič z nedele na pondelok aj menej píla v noci aj plakala trošku myslela som že to bude zle ale zázrakom sa z toho dostala bola dva dni ako handrova babika len ležala ale postupne začala piť nechcela z pohára ale píla mi vodu z vodovodu náhla hlavu a napila sa tak jesť začala pomaličky az v utorok v stredu zvladla aj prechádzku a dnes už úplne normálne usmiate spokojné dievčatko treba len vydržať a v noci ponúkni pitie skús uvidíš či bude chciet
@im709vf ja by som nečakala a išla na pohotovosť,oni hneď vidia či je dehydrovaný,ja som tak raz išla a povedali mi v nemocnici že dobre že som prišla lebo bol už dehydrovaný,a to nemal hnačky ale len 3 krát vracal,budete spokojnejšia keď ho pozrú ,a dajú mu aspoň infekciu proti zvracaniu ,a hlavne keď vidíte že je slabý a stále spínka to znamená že je dehydrovaný.