Mate niekto podobnu skusenosti? Dcerka (19mesiacov) odisla s tatinom na par dni k starkym bezo mna, a od vtedy nechce nic jest a zvracia ked vypije mliecko alebo vodu.Ked tak zje len kusok ovocia, dnes rano sa sice poriadne najedla ale po cely zvysok dna nic, mlieko co vypila tak aj vyvratila..... moze to byt psychickeho povodu? Preto, ze nie je so mnou? Mam pocit,ze je na mna dost naviazana,hlavne odkedy mame dalsie babo. Predtym uz bola bezo mna tyzden a ani si to nevsimla /sudim podla toho ako sa spravala/ ale teraz ma casto spomina...tak neviem co si mysliet. Zajtra sa maju vratit?ak sa to nezmenim idem s nou k lekarovi
trva to druhy den a uz vedia ze jej nemaju nic take davat, rano sa chcela najest tak jej dali...po vcerajsom vecernom vracani si este nemysleli ze je chora ...vracanie pripisali tomu ze sa blaznila na posteli a nechutenstvo, ze je po dlhej ceste (mne tiez nechti po dlhej ceste)...K lekarovi pojdem ked ju to zajtra neprejde...nema ine priznaky, takze nas poslem domov s tym,ze ma mat dietu a ked to neprejde tak mame prist zas...
@ankanl moze to byt aj viroza u nas to teraz prebehlo najprv starsia dcerka, od nej snme to chytili ja s muzom , moja sestra ta mala asi najtazsi priebeh vracala 4 dni a nakoniec moja najmensia dcerka ta dva dni bola mimo , vracala casto, presli sme na cajik a dietu a mlieko sme vynechali dva dni , mliecko zacala az postupne dostavat na treti den , a priznaky boli len vracanie a nic ine ☹ ☹ ☹ ☹
dakujem vam kocky, ak nepomoze dieta tak to budeme riesit priamo s dr
skôr je to normálna choroba,ale prečo dávajú vracajúcemu dieťaťu mlieko?a dajú sa jej poriadne najesť /asi nič dietne/? a jej oslabený žaludoček to nezvláda ,tak vracia...určite by ju mal vidieť lekár