Ahojte baby, potrebovala by som rychlu radu - dcerka od poobedia zvracia, najprv ju asi 2x prehnalo, doteraz zvracala 5x, neudrzi v sebe poriadne nic. V lekarni manzelovi poradili polku Kinedrylu, aby sme zastavili to neustale napinanie, aby v sebe udrzala nejake tekutiny. Podali sme jej to o 20:15, s malym mnozstvom vody, o 10 minut zvracala. Tabletka tam nebola, takze sa rozpustila, ale co sa vstrebalo, neviem. Ostala ospala, drieme a momentalne je 50 minut bez zvracania. Neviem, ci jej podat este polku alebo uz pockat, ked sa zobudi, dat jej trochu tekutin. Stale ma krce.
Nemate niekto skusenosti s tymto?
Netrápte ju, choďte na pohotovosť, pichnú jej Degan ... v takýchto horúčavách sa môže veľmi rýchlo dehydrovať.
Další Kinedryl už nedávaj, nechaj ju pokojne vyspať.
Pytala si teraz pit, spravil jej muz rehydratacny roztok, ja uspavam najmladsieho. Dufam, ze jej to dava po kuskoch. Ja uz mam stres z toho, ze to chyti najstarsi, potom 1,5 rocny, to je najhorsie a ja tehotna so stvrtym babom. Od covidu od februara v kuse riesime volaco. Minulu noc mala znova zapchaty nos a drazdivy kasel. A to bola len 3 posledne dni v skolke, nemala som ju ani davat uz. Ale velmi chcela ist na rozluckovu besiedku, su predskolaci...A ucitelka mi hovori, ze vo vedlajsom pavilone vela deti hnackuje a zvracia, no nebolo mi vsetko jedno...😔
zrejme dehydratácia, dôsledok tepla, treba si to ustrážiť...
Za mna už na pohotovosť keď to neprechádza a má kŕče 😞